Til toppen

Kjøpsinfo


OMFANG

Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av vare/varer fra deguy.no, heretter kalt ”Deguy” eller ”Vi”. Betingelsene kan endres uten varsel, og kunden anbefales derfor å sette seg inn i dem ved hvert kjøp.
 

PRISER

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms.

 

KORT

Pengene trekkes fra kundens kort når bestillingen leveres. Vi jobber med nets, et autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres av oss. Overføringen er kryptert, og vi har støtte for 3D-secure. Alt for kundens sikkerhet. Deguy-kunder kan nå også betale med Vipps via Nets.

 

PERSONOPPLYSNINGER

Deguy behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger (GDPR). Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

 

FORSENDELSER

Vår målsetning er at kunden skal motta leveransen innen 1-4 virkedager avhengig av fraktalternativ. Leveringstiden kan imidlertid variere, avhengig av mengden bestillinger som skal ekspederes, samt omstendigheter som Deguy ikke råder over. 

Varene blir sendt med Bring eller DHL. Forsendelsene koster henholdsvis 59,- og 150.  Ordre over NOK 800,- vil bli levert fraktfritt til deg. Pakken kan spores på nettet via forsendelses-ID som du får på SMS eller epost.

For pakker som ikke hentes, forbeholder Deguy seg retten til å debitere kunden ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

 

RETUR

Det er alltid gratis å bytte varer som kjøpes i nettbutikken. Du kan bytte varer både i butikk(se butikkoversikt) og ved å sende varene inn til vårt hovedkontor. Vi legger alltid ved en fraktetikett i hver forsendelse slik at det er lettest mulig for våre kunder å bytte eller returnere noe. Ønsker du ikke å bytte, men bare returnere en vare, holder vi igjen 59 kroner for frakten. Det er gratis å returnere varer kjøpt på nett, i våre fysiske butikker.