Til toppen

Kjøpsinfo

OMFANG

Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av vare/varer fra deguy.no, heretter kalt ”Deguy” eller ”Vi”. Betingelsene kan endres uten varsel, og kunden anbefales derfor å sette seg inn i dem ved hvert kjøp.
 

PRISER

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms.

 

KORT

Pengene trekkes fra kundens kort når bestillingen leveres. Vi jobber med nets, et autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres av oss. Overføringen er kryptert, og vi har støtte for 3D-secure. Alt for kundens sikkerhet. Deguy-kunder kan nå også betale med Vipps via Nets.

 

PERSONOPPLYSNINGER

Deguy behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger (GDPR). Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

 

FORSENDELSER


Vår målsetning er at kunden skal motta leveransen innen 1-3 arbeidsdager. Leveringstiden kan imidlertid variere, avhengig av mengden bestillinger som skal ekspederes, samt omstendigheter som Deguy ikke råder over. 

Varene blir sendt med postens klimanøytral servicepakke. Forsendelsen koster NOK 75,-.  Ordre over NOK 1500,- vil bli levert fraktfritt til deg. Pakken kan spores på nettet via forsendelsens ID som du får på SMS eller epost.

For pakker som ikke hentes, forbeholder Deguy seg retten til å debitere kunden 150,- i ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

 

RETUR


Vi har 14 dagers angrerett, som gjelder fra kunden har mottatt leveransen. I henhold til Lov om angrefrist § 11 har du 14 dagers returrett på varer fra oss. Angrerett gjelder selv om varen er på salg. Returomkostninger dekkes av kjøper dersom kjøper ikke ønsker å bytte varen i andre størrelser eller andre varer. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt, i originalemballasjen (dersom det medfulgte) og med merkelapper. I forsendelsen er det vedlagt følgeseddel og returskjema som må fylles ut ved retur eller reklamasjon. På følgeseddelen angis returårsak og hvilke varer som sendes tilbake. Følgeseddelen skal legges ved returforsendelsen. Dersom du har kjøpt varer for over 1500 kr har du gratis retur ved å bruke returseddelen som er vedlagt. Dersom den ikke er vedlagt vennligst kontakt oss via mail (kundeservice@deguy.no). Merk at pakken kan bare leveres hos Posten / Bring og kan ikke sendes med Post Nord eller legges i postkassen. 

Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til kunden. Vær obs på at behandling av retur kan ta opp til 14 dager og at når krediteringen er gjort vil det ta et par dager for pengene er på din konto.

Returadresse

Legg merke til at returer skal sendes tilbake til adressen på returskjemaet. 

Deguy.no / Svein Aadland As

Postboks 1829 Nordnes

5816 Bergen


Trenger dere kontonummeret mitt ved en retur?

Nei, pengene settes tilbake på kortet som ble brukt ved kjøpet via NETS. Det vil ta et par virkedager før pengene kommer inn på konto. Dersom du er usikker på hva du skal se etter tar du kontakt med kundeservice. 

 

Koster det noe å returnere?

Hvis vi har sendt feil eller en defekt vare, dekker vi naturligvis returportoen. Ta kontakt med kundeservice så fort du oppdager feilen. Dersom du har kjøpt varer for over 1500 kr og fått fri frakt gir vi deg fri retur også. Dersom du ikke har fått returseddel kontakt oss via kundeservice@deguy.no for å få tilsendt returlapp. Dersom du ikke kvalifiseres til fri retur, må du dekke returkostnadene selv. Posten Norgespakke er å anbefale pga sporing.

Bytte
Dersom du ønsker å bytte en størrelse, fyller du ut returskjemaet og sender alt til oss. Kontakt oss via mail eller telefon slik at vi kan holde av riktig størrelse til deg. Ved bytting av ulik vare og bytting i butikk, må vi få beskjed slik at vi kan videresende info til gjeldende butikkleder. 

Reklamasjon
Dersom du oppdager en feil ved varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir Deguy beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering / ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten faller bort dersom produktet er unormalt brukt eller vasket feil. Normal slitasje er ikke reklamasjonsgrunn. Ved reklamasjon sender du mail til kundeservice så vi kan bistå ved en evt. retur.