Til toppen

Kjøpsinfo

Kjøpsvilkår

FIRMAOPLYSNINGER
DEGUY SHOP – SVEIN AADLAND AS
POSTBOKS 1829 - NORDNES
5816 BERGEN
TLF. 55235310
ORG.NR 934307704
KUNDESERVICE@DEGUY.NO
WWW.DEGUY.NO


OMFANG

Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av vare/varer fra deguy.no, heretter kalt ”Deguy” eller ”Vi”. Betingelsene kan endres uten varsel, og kunden anbefales derfor å sette seg inn i dem ved hvert kjøp.
 

PRISER

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms. Prisene inkluderer ikke ekspedisjonsavgift.
 

KJØP

Avtale om kjøp inngås når kunden har mottatt ordrebekreftelse via e-post fra Deguy. Det forutsettes at kunden har gitt riktige opplysninger om e-postadresse og fysisk adresse.
Fra Deguys norske nettbutikk leverer vi kun til myndige personer med bostedsadresse i Norge.

 

KORT

Pengene trekkes fra kundens kort når bestillingen leveres. Vi jobber med et autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres av oss. Overføringen er kryptert, og vi har støtte for 3D-secure. Alt for kundens sikkerhet. Deguy-kunder kan nå også betale med Vipps.

 

PERSONOPPLYSNINGER

Deguy behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.


LEVERANSER

Vår målsetning er at kunden skal motta leveransen innen 3-5 arbeidsdager. Leveringstiden kan imidlertid variere, avhengig av mengden bestillinger som skal ekspederes, samt omstendigheter som Deguy ikke råder over. I kampanje- og salgsperioder kan leveringstiden bli utvidet. Varene blir sendt med postens servicepakke. Forsendelser til adresser i Norge koster NOK 75,-.  Ordre over NOK 2000,- vil bli levert fraktfritt til deg. Pakken kan spores på nettet via forsendelsens ID. Ved forsendelser til utlandet gjelder andre priser. For pakker som ikke hentes, forbeholder Deguy seg retten til å debitere kunden 150,- i ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

 

RETUR

Vi har 14 dagers angrerett, som gjelder fra kunden har mottatt leveransen. I henhold til Lov om angrefrist § 11 har du 14 dagers returrett på varer fra oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt, i originalemballasje og med merkelapper. Returer skal avtales på forhånd. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til kunden.
I levforsendelsen er det vedlagt følgeseddel og returskjema som skal brukes ved retur eller reklamasjon. 
På følgeseddelen angis returårsak og hvilke varer som sendes tilbake. Følgeseddelen skal legges ved returforsendelsen. Hvis du har betalt med kort, settes pengene for den returnerte varen til kortet som ble brukt ved kjøpet. Hvis vi har sendt feil eller defekt vare, dekker vi naturligvis returportoen. Legg merke til at returer skal sendes tilbake til adressen på returskjemaet. 

 

Kundeservice

DEGUY.NO
PB 1829 Nordnes
5816 Bergen
kundeservice@deguy.no
Tif.  55235310

Kundeservice er åpen mandag – fredag 9.00-16.00

Forsendelser & Retur

FORSENDELSER

Vår målsetning er at kunden skal motta leveransen innen 3-5 arbeidsdager. Leveringstiden kan imidlertid variere, avhengig av mengden bestillinger som skal ekspederes, samt omstendigheter som Deguy ikke råder over. Varene blir sendt med postens servicepakke. Forsendelsen koster NOK 75,-.  Ordre over NOK 2000,- vil bli levert fraktfritt til deg. Pakken kan spores på nettet via forsendelsens ID. For pakker som ikke hentes, forbeholder Deguy seg retten til å debitere kunden 150,- i ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

 

RETUR

Vi har 14 dagers angrerett, som gjelder fra kunden har mottatt leveransen. I henhold til Lov om angrefrist § 11 har du 14 dagers returrett på varer fra oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt, i originalemballasje og med merkelapper. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til kunden.I levforsendelsen er det vedlagt følgeseddel og returskjema som må fylles ut ved retur eller reklamasjon.På følgeseddelen angis returårsak og hvilke varer som sendes tilbake. Følgeseddelen skal legges ved returforsendelsen. Hvis du har betalt med kort, settes pengene for den returnerte varen tilbake på kortet som ble brukt ved kjøpet. Hvis vi har sendt feil eller defekt vare, dekker vi naturligvis returportoen.
Legg merke til at returer skal sendes tilbake til adressen på returskjemaet.