Til toppen

BEAUMONT

Sorter etter: Navn (a > å)

BEAUMONT
Classy Long Trenchcoat Sand
Classy Long Trenchcoat er en klassisk beige trenchcoat med lekre detaljer fra Beaumont. Den er dobbeltspent med krage og belte i livet. Ermene er helforet og kroppen er halvforet. Den har en elegant puff på skuldrene samt klaff foran på høyre side. Kåpen er normal i størrelsen. Dette er en stilig trenchcoat som passer like godt til joggesko og jeans som til den klassiske dressen til business.
229265-103

Tilbud

BEAUMONT
Poplin Nylon Jacket Kaki
Poplin Nylon Jacket er en superfin, uforet bomberjacket fra Beaumont med sorte detaljer. Den har to doble lommer foran, strikk på mansjett og nederst på jakken som kan strammes. Stilige detaljer som kreppet søm på ryggen og på ermene. Den er rund i halsen med sort ribbekant og lukkes i front med sort glidelås. Dette er vår- og sommerjakken som passer både til bukser og skjørt. Den er stor i størrelsen.
229264-31

Tilbud

BEAUMONT
Sporty Light Jacket White pepper
Sporty Light Jacket er en sporty, lett og uforet bomberjakke med sorte detaljer. Den har to store lommer i front, ribbekant rundt halspartiet og på mansjetten. Strikk rundt nederste del på jakken som kan strammes. Jakken er stor i størrelsen. Dette er den ultimate korte sommerjakken som er lettå style til både jobb og fritid.
229263-443