Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Beaumont

Visning
BEAUMONT Aliz Short Trench Kitt

Aliz Short Trench fra Beaumont er en klassisk, kort trenchcoat i en delikat kittede farge. Kåpen har klassisk krage, dobbeltspent knappestolpe foran, skulderklaffer og belte i midjen. Den har stikklommer, justerbare ermetabber og en tradisjonell stormklaff bak. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230480-81
Fra:
BEAUMONT Ebony Jacket Kitt

Ebony Jacket er en kort og sporty jakke fra Beaumont. Jakken har krage, avtagbar hette og lukking foran med toveis glidelås. Den har to store lommer foran og kommer i en boxy passform med et trendy uttrykk. Jakken er stor i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230479-81
Fra:
BEAUMONT Faye Short Trench Soft khaki

Faye Short Trench fra Beaumont er nøye designet med fokus på både stil og komfort. Trenchcoaten har reverskrage, dobbel knappelukking foran, sidelommer og justerbare ermer med reim. Jakken kommer i en herlig bomullskvalitet med en avslappet passform. Enten du beveger deg i byen eller ønsker å legge til et snev av sofistikering til ditt daglige antrekk, vil Faye være ditt go-to-plagg. Trenchcoaten er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Se vår størrelsesguide nedenfor eller kontakt vår kundeservice for hjelp med å finne den perfekte størrelsen for deg.

230481-648
Fra:
BEAUMONT Halo Short Raincoat Night blue

Hold deg både stilig og tørr med den korte regnjakken Halo fra Beaumont. Regnjakken har avtagbar hette, praktisk knappelukking og et justerbart belte for å skape en personlig passform. Jakken er delvis foret for ekstra komfort og har praktiske sidelommer. En ideell kombinasjon av funksjonalitet og moderne design for å holde deg tørr og moteriktig gjennom regnværsdager. Vannsøyle 5000 Water resistant

230478-647
Fra:
BEAUMONT Halo Short Raincoat Pumice stone

Hold deg både stilig og tørr med Halo Raincoat fra Beaumont. Regnjakken skiller seg ut med en avtagbar hette, praktisk knappelukking og et justerbart belte for å skape en personlig passform. Jakken er delvis foret for ekstra komfort og har praktiske sidelommer. En ideell kombinasjon av funksjonalitet og moderne design for å holde deg tørr og moteriktig gjennom regnværsdager. Vannsøyle 5000 Water resistant

230478-646
Fra:
Lenker
Min side