Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Strikk

Visning
Sorter
Tilbud
NEO NOIR Kamra Knit Blouse Light blue

Hold deg varm og stilfull i Neo Noir's Kamra Knit Blouse. Strikkegenseren kommer i en klassisk design med V-hals, falne skuldre og lange raglanermer med ribbede mansjetter. Kamra er en allsidig strikkegenser med en kort og boxy passform som passer perfekt til enhver anledning. Genseren er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230430-48
Fra:
Tilbud
TRICOT Miss Linen Top Light blue

Miss Linen Top er en supersøt T-skjorte i lin fra norske Tricot. Den har en rund hals og korte ermer med volangkant, som gir en feminin touch. T-skjorten har en løs og behagelig passform med en rett silhuett. Laget av 100% lin, er den spesielt godt egnet for varme sommerdager. Dette er et av sommergarderobens basisplagg som passer perfekt til hverdagslooken. Miss Linen kommer i fem klassiske farger - black, red, navy, white og light blue.

230637-48
Fra:
Tilbud
TRICOT Miss Linen Top Navy

Miss Linen Top er en supersøt T-skjorte i lin fra norske Tricot. Den har en rund hals og korte ermer med volangkant, som gir en feminin touch. T-skjorten har en løs og behagelig passform med en rett silhuett. Laget av 100% lin, er den spesielt godt egnet for varme sommerdager. Dette er et av sommergarderobens basisplagg som passer perfekt til hverdagslooken. Miss Linen kommer i fem klassiske farger - black, red, white, light blue og navy.

230637-46
Fra:
Tilbud
TRICOT Miss Linen Top Black

Miss Linen Top er en supersøt T-skjorte i lin fra norske Tricot. Den har en rund hals og korte ermer med volangkant, som gir en feminin touch. T-skjorten har en løs og behagelig passform med en rett silhuett. Laget av 100% lin, er den spesielt godt egnet for varme sommerdager. Dette er et av sommergarderobens basisplagg som passer perfekt til hverdagslooken. Miss Linen kommer i fem klassiske farger - red, navy, light blue white og black.

230637-99
Fra:
Tilbud
TRICOT Linen O-neck Tee White

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, navy, pink, light blue og white.

230634-10
Fra:
Tilbud
TRICOT Linen O-neck Tee Navy

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, white, pink, light blue og navy.

230634-46
Fra:
Tilbud
TRICOT Linen O-neck Tee Light blue

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, navy, pink, white og light blue.

230634-48
Fra:
Tilbud
TRICOT Linen O-neck Tee Pink

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, navy, white, light blue og pink.

230634-60
Fra:
Tilbud
TRICOT Linen O-neck Tee Red

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - pink, navy, white, light blue og red.

230634-50
Fra:
Tilbud
TRICOT Miss Linen Top Red

Miss Linen Top er en supersøt T-skjorte i lin fra norske Tricot. Den har en rund hals og korte ermer med volangkant, som gir en feminin touch. T-skjorten har en løs og behagelig passform med en rett silhuett. Laget av 100% lin, er den spesielt godt egnet for varme sommerdager. Dette er et av sommergarderobens basisplagg som passer perfekt til hverdagslooken. Miss Linen kommer i fem klassiske farger - black, white, navy, light blue og red.

230637-50
Fra:
Tilbud
TRICOT Coco Cardigan White

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - hvit, marineblå og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-10
Fra:
Tilbud
TRICOT Milano Knit Cardigan Blue

Superlekker strikkejakke i et tidløst design fra det norske merket Tricot. Milano Knit Cardigan har rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: blå, nude, navy, og beige melange. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-40
Fra:
Lenker
Min side