Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dante 6

Visning
DANTE 6 Josiah Sleeve Dress Raven

Josiah Sleeve Dress er en elegant og allsidig kjole fra Dante 6. Kjolen har klassisk krage, knappelukking foran og lange flaggermusermer. Den har lomme på brystet og praktiske stikklommer i siden, som legger til både stil og funksjonalitet. Josiah har en tidløs og kort passform med innsvinget midje, noe som skaper en feminin silhuett. Kjolen kommer i en behagelig viskoseblanding med elastisitet, som gir komfort gjennom hele dagen. Dette er den perfekte "from desk to party" kjolen, enkel å style både opp og ned. Med Josiah-kjolen er du klar for enhver anledning med stil og enkelhet. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230292-438
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Arcy Sparkling Dress Raven

Arcy Sparkling Dress er en fantastisk glitrende minikjole fra Dante 6. Kjolen er skreddersydd med dyp V-utringning, lange ermer og skulderputer. Skjørtet er rynket foran som gir det en delikat draperingseffekt. Arcy er laget i et glitrende stoff som skaper en fortryllende effekt når lyset treffer det. Uansett om det er en spesiell anledning, en natt ute på byen, eller en glamorøs fest, vil denne kjolen sørge for at du skinner.

230295-438
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Alvie Velvet Pants Raven

Alvie Velvet Pants er en elegant speilfløyelsbukse med stretch fra Dante 6. Buksen har høyt liv med elastisk midje og vide ben som gir en sofistikert look. Style buksen med den tilhørende toppen Smoke Velve topp for den perfekte fest-looken.

230294-438
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Smoke Velvet Top Raven

Smoke Velvet Top er en elegant fest-topp fra Dante 6. Toppen har dyp V-utringning, lange draperte ermer med puff, markert midje og rynkekappe nederst. Smoke Top kommer i et delikat speilfløyel-stretch-stoff som passer perfekt til sesongens festligheter. Style toppen med den tilhørende buksen Alvie Velvet for den perfekte fest looken.

230293-438
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Guilia Printed Dress Multicolour

Guilia Printed Dress er en luksuriøs kjole med et friskt print fra Dante 6. Kjolen har turtleneck med utskjæringen på brystet som gir den det lille ekstra, og avslører bare et snev av hud på en smakfull måte. Den har lange ermer og markert midje. Den feminine silhuetten til Guilia-kjolen skaper et uanstrengt elegant utseende.Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230160-140
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Galaxy Drapey Top Multicolour

Galaxy Drapey Top er en luksuriøs topp med et lekkert print fra Dante 6. Toppen har rund hals med drapert effekt og lange ermer. Den har knappelukking bak i nakken og kommer i en krøllete ecovero-viskose chiffon. Den feminine silhuetten til Galaxy-toppen er designet for å smigre figuren din og skape et uanstrengt elegant utseende. Bruk toppen med et par jeans for et lettvint hverdagsantrekk, eller kle den opp til festen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2 som tilsvarer eu str.36. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230159-140
Fra:
DANTE 6 Kern Tweed Jakke Black&White

Kern Tweed Jacket er en luksuriøs tweed jakke fra Dante 6. Jakken har rund hals, skulderputer og kneppestolpe i front. Kern er helforet og har to lommer med klaff. Den er vevd i en herlig ull/lurex blanding og har en avslappet og kort passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2. Jakken er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230156-14
Fra:
DANTE 6 Noora Leather Skirt Raven

Nora Leather Skirt er et kult skinnskjørt fra Dante 6. Skjørtet har elastisk midje, stikklommer og glidelås i siden. Nora har A-fasong, synlige sømmer og er laget i et supermykt lammeskinn fra et sertifisert garveri. Bruk skjørtet med et par boots og strikkegenser til hverdags eller kle det opp med pumps og en lekker topp til festen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Lengde i størrelse 36 er 65 cm og midjemål 70 cm .

230158-438
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Delvaux Halter Dress Amethyst

Devaux Halter Dress er en lekker kjole fra Dante 6. Kjolen har en vakker vannfallsgrep-utringning, og midjen er markert med søm. Den har en splitt på venstre side som er både elegant og gir bevegelsesfrihet. Kjolen er laget i sertifisert resirkulert polyester og mekanisk stretch for en behagelig passform.

229940-585
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Eillin Blazer Butter cream

Eilin blazer med skulderputer fra Dante i en nydelig kremfarge. Laget av en polyester crepe med sateng rygg og 100% polyester sateng fôr. Denne blazeren har fremhevede skulderputer og kommer med et matchende knytebelte. Bruk den med bukser i samme fargetone eller kontrastfarge.

229584-445
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Duran Leather Pants Butter cream

Duran Leather Pants er en superelegant skinnbukse i flott kvalitetsskinn fra Dante 6. Buksen har elastisk høy midje med volanger og lærbelte. Buksen har sidelommer og kommer i en komfortabel passform med god stretch. Duran er laget i premium nappa-stretch-skinn som er supermyk og behagelig å ha på seg. Et must-have til høst og vintergarderoben. Style genseren med en strikkegenser for en casual-look, eller kle den opp til fest og jobb med en elegant bluse. .

229586-445
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Tatum Leather Jacket Raven

Tatum Leather Jacket er en kort og stilig jakke laget i supertynt lammeskinn. Den har rund hals, puff på skuldrene, to lommer i front og lukkes med knapper som går ton i ton med fargen på skinnet. Jakken er foret med faux dawn. Superelegant jakke som er lettå style opp og ned.

229281-438
Fra:

Dante6 ble grunnlagt i 2009 i Rotterdam, Nederland, av kreativ direktør Evelyne Brekelmans. Dante6 drives av et lidenskapelig og dedikert team. De tror på kraften i fellesskapet. Merke er til for å fremheve kvinnelighet for å gjøre moteindustrien mer ansvarlig og inkluderende. Dante6 gjør luksus tilgjengelig ved å lage essensielle klær som alltid kan brukes til å elske og holde.

Lenker
Min side