Til toppen

Her finner du våre varianter av strikkekjoler til dame. En strikket kjole er en sikker vinner å ha i skapet sitt. På grunn av den bevegelige kvaliteten sitter en strikkekjole perfekt rundt alle former å fasonger. Den er elegant og passer til ulike anledninger både i jobb sammenheng og til fest. 

Sorter etter: Dato (nyest > eldst)

Tricot
Cashmere Merino Dres

Nydelig delikat strikkekjole med løs passform, lange ermer og rund crew-neck. Så kul å style til boots og gjerne en skjorte under. Laget i fantastisk deilig blanding av merinoull og kasjmir som føles så behagelig på. Kjolen kommer i to forskjellige farger. En Beigefarge ved navn Tapioka og en mørk gråfarge ved navn Nine Irion. 90% Merinoull 10% Kasjmir
228456

Strikkekjoler

Lang erfaring med strikk


Strikk er noe vi har spesielt god erfaring med hos Deguy. Med vår egen produksjon for vårt merke Tricot har vi opparbeidet oss ekspertise innen faget og vet dermed hva som skal til for å lage den perfekte strikkekjole for dame.

 

Strikkekjole til ulike anledninger


 En strikket kjole burde være i enhver dame sin garderobe. Den er praktisk og kan brukes i jobbsammenheng men fungerer også til fest med høye heler. Strikkekjoler sitter så fint på de allerfleste nettop på grunn av materialet det er laget i. Den gir et smart, profesjonelt og elegant uttrykk.