Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Pieszak

Hos Pieszak betyr ‘Tailor Denim’ at man har en bevist holdning til design og perfekt snitt i alle styles. Det betyr også at man alltid må møte de utfordringene det er å balansere komfort og passform med tidsriktige trender. Pieszak ønsker å lede kvinners mote mot det råe og tøffe med urban twist på femininitet. Pieszak ble startet i 2007 av danske Henriette Pieszak, som ønsket å dannet et merke som kunne tilby den unike passform og snitt. Siden lanseringen har Pieszak vokst internasjonalt og selges i butikker over hele Nord-Europa.

Visning
Sorter
PIESZAK Lauren Striped Cardigan White

Lauren Striped Cardigan er en supermyk ribbestrikket jakke fra Pieszak. Jakken har høy hals, lange ermer med mansjetter, knappelukking og to frontlommer. Den kommer i en avslappet passform med dekorative striper på øvre del av jakken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230523-10
Fra:
PIESZAK Anika Midi Skirt Ecru

Anika Midi Skjørt fra Pieszak er et stilig, halvlangt denimskjørt med splitt bak. Skjørtet har glidelåsåpning, knapp, samt lommer både foran og bak. Skjørtet er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230503-16
Fra:
PIESZAK Poline Beyond Black Black

Poline Beyond Black er en superfin slim fit jeans fra Pieszak. Buksen kommer i en klassisk 5-lommers modell og er ankellang. Dette er en jeans med utrolig hold som fremhever kroppens naturlige silhuett og skaper et slankere, mer strømlinjeformet utseende. Den har god elastisitet og er ekstremt behagelig å ha på seg. Perfekte jeansen for skinny passform.

229497-99
Fra:

Miljøvenlige Jeans

Denne sesongen vil du kunne kjøpe miljøvennlige jeans hos Deguy fra Pieszak. Disse har fått Svanemerke grunnet produksjonsmetode, materialet som blir brukt og levering. Disse buksene koster 30% mindre energi, det brukes 30% mindre kjemikalier og 40% mindre vann under produksjon. Med andre ord, en mer miljøvenlig bukse som samtidig har den perfekte passformen med uendelig stretch og som holder på fargen.

Lenker
Min side