Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Pieszak

Hos Pieszak betyr ‘Tailor Denim’ at man har en bevist holdning til design og perfekt snitt i alle styles. Det betyr også at man alltid må møte de utfordringene det er å balansere komfort og passform med tidsriktige trender. Pieszak ønsker å lede kvinners mote mot det råe og tøffe med urban twist på femininitet. Pieszak ble startet i 2007 av danske Henriette Pieszak, som ønsket å dannet et merke som kunne tilby den unike passform og snitt. Siden lanseringen har Pieszak vokst internasjonalt og selges i butikker over hele Nord-Europa.

Visning
Sorter
PIESZAK Anika Support Chino lead brown

Anika Support Chino er en ankellang bomullsbukse fra Pieszak. Buksen har middels høyt liv, baklommer og skråstilte sidelommer. Buksen lukkes foran med knapp og glidelås. Anika kommer i en myk kvalitet med god stretch og har en flatterende passform. Style buksen med sneakers og en hvit skjorte til hverdags eller med en elegant topp, blazer og pumps til jobb. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230602-718
Fra:
PIESZAK Anika Support Chino cream tan

Casual chino fra Pieszak. Anika Support Chino er en ankellang bomullsbukse med middels høyt liv, baklommer og skråstilte sidelommer. Buksen lukkes foran med knapp og glidelås. Anika kommer i en myk kvalitet med god stretch og har en flatterende passform. Style buksen med sneakers og en hvit skjorte til hverdags eller med en elegant topp, blazer og pumps til jobb. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230602-704
Fra:
PIESZAK Anika Support Chino Navy

Delikat chino fra Pieszak. Anika Support Chino er en ankellang bomullsbukse med middels høyt liv, baklommer og skråstilte sidelommer. Buksen lukkes foran med knapp og glidelås. Anika kommer i en myk kvalitet med god stretch og har en flatterende passform. Style buksen med sneakers og en hvit skjorte til hverdags eller med en elegant topp, blazer og pumps til jobb. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230602-46
Fra:
PIESZAK Lauren Striped Cardigan White

Lauren Striped Cardigan er en supermyk ribbestrikket jakke fra Pieszak. Jakken har høy hals, lange ermer med mansjetter, knappelukking og to frontlommer. Den kommer i en avslappet passform med dekorative striper på øvre del av jakken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230523-10
Fra:
PIESZAK Anika Midi Skirt Ecru

Anika Midi Skjørt fra Pieszak er et stilig, halvlangt denimskjørt med splitt bak. Skjørtet har glidelåsåpning, knapp, samt lommer både foran og bak. Skjørtet er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230503-16
Fra:

Miljøvenlige Jeans

Denne sesongen vil du kunne kjøpe miljøvennlige jeans hos Deguy fra Pieszak. Disse har fått Svanemerke grunnet produksjonsmetode, materialet som blir brukt og levering. Disse buksene koster 30% mindre energi, det brukes 30% mindre kjemikalier og 40% mindre vann under produksjon. Med andre ord, en mer miljøvenlig bukse som samtidig har den perfekte passformen med uendelig stretch og som holder på fargen.

Lenker
Min side