Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Trench

Selv om våren fortsatt er i anmarsj, er trendene allerede i full blomst, og midt i rampelyset står den korte trenchcoaten for damer. Hos oss finner du et nøye utvalgt sortiment fra blandt annet Neo Noir, Levete Room og Beaumont. Fra klassiske, lange trenchcoats til trendy kortversjoner, vi har alt du trenger for å gi antrekket ditt et løft denne sesongen. La oss utforske de sofistikerte detaljene og den uanstrengte elegansen som kjennetegner disse plaggene, og la deg inspirere til å omfavne en av vårens største trender - Trench.

Sia F Jacket - Neo Noir

Neo Noir's variant av vårens it-plagg er bare så fin! Denne har klassiske slag, rette ermer med justeringsmuligheter nederst og dobbeltspente knapper. Sia F Jacket har en avslappet passform som komplementeres av et matchende belte som gir et sofistikert og samtidig uformelt uttrykk. En perfekt kombinasjon av funksjonalitet og mote, denne jakken er ideell for de som ønsker å legge til et stilig preg på antrekket sitt. Jakken er normal i størrelsen. Kort trenchcoat med tøffe detaljer som sjekker alle boksene for vårens trend piece.

Filis 2 Jacket - Levete Room

Her kommer Levete Rooms tolkning av kort trench for denne sesongen. Denne har lapel-krage, dobbel knappelukking foran og en voluminøs effekt på ryggen med knappedetalj. Jakken kommer i herlig bomullskvalitet med en avslappet passform. En trendy, men klassisk jakke som er ideell for overgangssesongen. Jakken er normal til stor i størrelsen. Finnes også i beige. 

Faye Short Trench - Beaumont

Faye Short Trench fra Beaumont er nøye designet med fokus på både stil og komfort. Trenchcoaten har reverskrage, dobbel knappelukking foran, sidelommer og justerbare ermer med reim. Jakken kommer i en herlig bomullskvalitet med en avslappet passform. Enten du beveger deg i byen eller ønsker å legge til et snev av sofistikering til ditt daglige antrekk, vil Faye være ditt go-to-plagg. Trenchcoaten er normal til stor i størrelsen. Modellen på bildene er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. 

Halo Short Raincoat - Beaumont

Denne rvarianten fra Beaumont skiller seg litt ut fra jakkene vi har sett på til nå. Dette er faktisk en regnjakke med vannsølyle på 5000. Den er også litt lengre i modellen og den har hette som er avtagbar. Jakken er delvis foret for ekstra komfort og har praktiske sidelommer. En ideell kombinasjon av funksjonalitet og moderne design for å holde deg tørr og moteriktig gjennom regnværsdager. Finnes i to farger, beige(Pumkin Stone) og navy(night blue).

Visning
BEAUMONT Aliz Short Trench Kitt

Aliz Short Trench fra Beaumont er en klassisk, kort trenchcoat i en delikat kittede farge. Kåpen har klassisk krage, dobbeltspent knappestolpe foran, skulderklaffer og belte i midjen. Den har stikklommer, justerbare ermetabber og en tradisjonell stormklaff bak. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230480-81
Fra:
PBO Clarlo Jacket 124 Burnt olive

Clarlo Jacket er en kort og enkelkneppet trenchcoat fra PBO som kommer i tre delikate farger- burnt olive, griege og navy. Trenchcoaten har klassisk krage, raglanermer, stikklommer og belte i livet som går ton i ton med fargen på trenchcoaten. Kåpen er foret og kommer i en lett og ledig kvalitet med splitt bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230396-668
Fra:
PBO Clarlo Jacket 124 Greige

Clarlo Jacket fra PBO er en kort og enkelkneppet trenchcoat som kommer i tre delikate farger- griege, navy og burnt olive. Trenchcoaten har klassisk krage, raglanermer, stikklommer og belte i livet som går ton i ton med fargen på trenchcoaten. Kåpen er foret og kommer i en lett og ledig kvalitet med splitt bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230396-667
Fra:
PBO Clarlo Jacket 124 Navy

Clarlo Jacket er en kort og enkelkneppet trenchcoat fra PBO. Trenchcoaten har klassisk krage, raglanermer, stikklommer og belte i livet som går ton i ton med fargen på trenchcoaten. Kåpen er foret og kommer i en lett og ledig kvalitet med splitt bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Clarlo jacket kommer i tre delikate farger- navy, griege og burnt olive.

230396-46
Fra:
BEAUMONT Faye Short Trench Soft khaki

Faye Short Trench fra Beaumont er nøye designet med fokus på både stil og komfort. Trenchcoaten har reverskrage, dobbel knappelukking foran, sidelommer og justerbare ermer med reim. Jakken kommer i en herlig bomullskvalitet med en avslappet passform. Enten du beveger deg i byen eller ønsker å legge til et snev av sofistikering til ditt daglige antrekk, vil Faye være ditt go-to-plagg. Trenchcoaten er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Se vår størrelsesguide nedenfor eller kontakt vår kundeservice for hjelp med å finne den perfekte størrelsen for deg.

230481-648
Fra:
LEVETÉ ROOM Filis 1 Coat Plaza Taupe

Filis 1 Coat er en tidløs trenchcoat fra Levete Room. Kåpen har klassisk krage, dobbeltspent knappestolpe foran, skulderklaffer og belte i midjen. Den har stikklommer, justerbare ermetabber og en tradisjonell stormklaff på baksiden. Style den med bukser og loafers for et kontorantrekk, eller kombinere den med jeans og joggesko for en avslappet helgeutseende. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kåpen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230404-523
Fra:
LEVETÉ ROOM Filis 2 Jacket Plaza Taupe

Filis 2 Jacket er en kort og trendy trenchcoat fra Levete Room. Jakken har lapel-krage, dobbel knappelukking foran og en voluminøs effekt på ryggen med knappedetalj. Jakken kommer i herlig bomullskvalitet med en avslappet passform. En trendy, men klassisk jakke som er ideell for overgangssesongen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230403-523
Fra:
SAND Flaka Midi Coat Beige

Elegant, halvlang trenchcoat i kompakt bomullstwill fra Sand Copenhagen. "Flaka Midi Coat" er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. Kåpen er dobbeltspent med store slag, sidelommer og stropper på skuldrene samt mansjettene. "Flaka" har et tonalt stoff belte med spenne som markerer midjen. Se størrelses guiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230473-80
Fra:
BEAUMONT Halo Short Raincoat Night blue

Hold deg både stilig og tørr med den korte regnjakken Halo fra Beaumont. Regnjakken har avtagbar hette, praktisk knappelukking og et justerbart belte for å skape en personlig passform. Jakken er delvis foret for ekstra komfort og har praktiske sidelommer. En ideell kombinasjon av funksjonalitet og moderne design for å holde deg tørr og moteriktig gjennom regnværsdager. Vannsøyle 5000 Water resistant

230478-647
Fra:
BEAUMONT Halo Short Raincoat Pumice stone

Hold deg både stilig og tørr med Halo Raincoat fra Beaumont. Regnjakken skiller seg ut med en avtagbar hette, praktisk knappelukking og et justerbart belte for å skape en personlig passform. Jakken er delvis foret for ekstra komfort og har praktiske sidelommer. En ideell kombinasjon av funksjonalitet og moderne design for å holde deg tørr og moteriktig gjennom regnværsdager. Vannsøyle 5000 Water resistant

230478-646
Fra:
NEO NOIR Kika F Jacket Sand

Klassisk lang trench fra Neo Noir detaljert med dobbel knepping i front og knyting i livet. Trenchcoat er virkelig en av sesongens trender og vi synes denne varieanten bare er så kul! Modellen på studiobildene er 176 cm høy og bruker str 36.

230494-103
Fra:
NEO NOIR Sia F Jacket Sand

Neo Noir's Sia F Jacket er en kort trenchcoat med tøffe detaljer. Den har klassiske slag, rette ermer med justeringsmuligheter nederst og dobbeltspente knapper. Den har en avslappet passform som komplementeres av et matchende belte som gir et sofistikert og samtidig uformelt uttrykk. En perfekt kombinasjon av funksjonalitet og mote, denne jakken er ideell for de som ønsker å legge til et stilig preg på antrekket sitt. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230437-103
Fra:
Lenker
Min side