Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Bluser topper & skjorter

Visning
Tilbud
GUSTAV Anika Blouse Blue print

Anika Blouse er en søt sommerbluse i en deilig linblanding fra Gustav. Toppen har en elegant V-åpning og knappelukking med perlemorknapper. Den har 3/4-trompet-ermer og kommer med et delikat blåfarget paisleymønster på den øvre delen av blusen. Anika har en avslappet passform som egner seg perfekt til varme sommerdager, både til hverdags og på kontoret. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230569-551
Fra:
Tilbud
GUSTAV Anika Blouse Coral print

Anika Blouse er en søt sommerbluse i en deilig linblanding fra Gustav. Toppen har en elegant V-åpning og knappelukking med perlemorknapper. Den har 3/4-trompet-ermer og kommer med et delikat koralfarget paisleymønster på den øvre delen av blusen. Anika har en avslappet passform som egner seg perfekt til varme sommerdager, både til hverdags og på kontoret. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230569-553
Fra:
Tilbud
MUNTHE Aseia Short Blouse Cream

Aseia Short Blouse er en klassisk skjorte med et vakkert print fra Munthe. Skjorten har krage, skjult knappestolpe og lange ermer med korte mansjetter. Skjorten kommer i en avslappet passform og er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230438-12
Fra:
Tilbud
GUSTAV Carmen Shirt Seashell

Carmen Shirt fra Gustav er en vakker skjorte med lekre detaljer. Skjorten er designet i en herlig cupro-kvalitet, som ikke bare har et pent utseende, men er også superbehagelig å ha på. Skjorten har V-utringning, knappelukking og rysjer hele veien ned foran. Den har lange ermer med elastiske mansjetter. Skjorten kommer i en rett og avslappet fasong. En eksklusiv skjorte med et kult og unikt utseende. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230359-645
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Crazyabout Cardigan Champagne

Festen tar aldri slutt med Dante 6 Crazyabout Cardigan. Jakken er kort med omslagseffekt, elastisk kant nederst og paljetter over hele jakken for at du skal skinne litt ekstra. Jakken er normal i størrelsen. Bruk den som en cardigan med singlet under eller som en bolero over festkjolen.

230508-104
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Dakota 42 Shirt Apricot

Dakota 42 Shirt er en delikat satengbluse som kommer i en vakker og behagelig silkeblanding. Blusen har en flatterende passform og fine detaljer som feminin smocking langs halslinjen, rynkedetaljer på skuldrene og håndleddene for å fremheve et voluminøst utseende. Den har skjult knappelukking foran. En favoritt i enhver garderobe. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230412-26
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Dakota 42 Shirt Dark slate

Dakota 42 Shirt er en elegant satengbluse som kommer i en vakker og lett silkeblanding. Blusen har en flatterende passform med fine detaljer som feminin smocking langs halslinjen, rynkedetaljer på skuldrene og håndleddene for å fremheve et voluminøst utseende samt skjult knappelukking foran. En favoritt i enhver garderobe. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230412-624
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Dakota 43 Blouse Plaza Taupe

Dakota 43 Blouse fra Levete Room er en lett, avslappet satengbluse i en herlig silkeblanding. Blusen er feminin med V-hals, rynkedetaljer på skuldrene og korte voluminøse ermer. Perfekt for både festlige anledninger og hverdagsbruk. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230411-523
Fra:
Tilbud
NEO NOIR Dita C Poplin Shirt White

Dita C Poplin Shirt fra Neo Noir er en klassisk hvit skjorte med en oversized og kul vri. Skjorten har lange, rette ermer med høye mansjetter. Den har en oversized og lett boxy passform med en spiss krage og knappestolpe foran. Mansjettene kan kneppes for å oppnå en smalere passform. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230428-10
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Eve 1 Blouse Black combi

Eve 1 Blouse er en supersøt bluse fra Levete Room laget i viskose og elastan. Blusen har smock på brystet, voluminøse ermer med elastisk mansjett og en delikat kappe nederst som skaper en feminin silhuett. Style den med et par skinnbukser og joggesko til hverdags, eller kle den opp til fest med et lekker skinnskjørt. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230276-636
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Fia 2 Blouse Dark slate

Fia 2 Blouse fra Levete Room er en delikat bluse med et grafisk mønster. Blusen har V-hals, voluminøse ermer med mansjetter og folder over skuldrene, og på baksiden for en ekstra touch. Den kommer i en avslappet passform som er lett å style både til hverdags og fest. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230408-624
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Gale 1 Top Turtledove

Gale 1 Top er en nydelig topp fra Levete Room. Toppen har korte ermer, drapert hals, og er laget i en herlig stretch-silkekvalitet som gir en luksuriøs følelse. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230618-353
Fra:
Lenker
Min side