Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

EN SMAKEBIT AV VÅREN

en smakebit av våren

Dette er en artikkel fra våren 2023

 

Vårens trendfarger er det mange av. Dette er virkelig sesongen der alt av farger er lov. Vi ser mye grønt, oransje, blått, you name it! I denne artikkelen har vi samlet antrekk som viser Deguy sin tolkning av fargetrendene.

 

"Én gøy ting er nok"

 

Dette er vår regel. På denne måten holder vi den klassiske stilen samtidig som vi får omfavnet trendene, enten det er en farge, et print eller en silhuette!

Please enjoy!

 

Visning
Tilbud
DANTE 6 Trixie Maxi Dress Ultra green

Trixi Maxi Dress er en elegant statement kjole fra Dante 6. Kjolen har plissert halterhals, folder som faller fra halsen, er ermløs og kommer med et matchende knytebelte for å skape en mer feminin silhuett. Kjolen har en flytende drapering i maxi-lengde som gir bevegelsesfrihet – perfekt til dansegulvet. Kjolen kommer i en plissert crepe georgette og er fòret med viskose voile. Superfin kjole som kan brukes både til hverdags og fest. Modellen på bildet er 180 cm høy og har på seg størrelse 36.

229803-541
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME New Mea Pants Feather

New Mea Pants er en superfin dressbukse fra Rue De Femme. Buksen har stikklommer, høyt liv med elastisk midje og hemper til belte. Style buksen med den tilhørende blazeren Eloide for den perfekte dress-looken.

229831-557
Fra:
PBO Lexington Blazer Star White

Lexington Blazer er en superfin dobbeltspent blazer i en denim lignende kvalitet fra PBO. Den har skulderputer, jakkeslag og lommer med klaffer. Dekorative gullknapper i front og på mansjettene. Blazeren er fasongsydd, men god i størrelsen. Bruk den til jeans og en oversized skjorte for den perfekte maritime vår-looken.

229845-229
Fra:

En dobbeltspent blazer er et flott valg for en vårlook. Kombinert med en bukse fra Lois og oransje detaljer på belte og sjal, skaper du et stilfullt antrekk med en piff av farge. Dobbeltspent blazer gir en formell touch mens de oransje detaljene gir antrekket litt liv og personlighet. Sammen danner de en harmonisk enhet som vil få deg til å føle deg både komfortabel og elegant.

Alle produktene i dette antrekket er tagget i bildet under

BUSNEL Victoria Jacket Black

Victoria Jacket er en av Busnels signaturjakker. Denne klassiske og tidløse blazeren er skåret i en flatterende feminin silhuett. Den er dobbeltspent med åtte gylne ankerknapper i front. Style den med alt fra skreddersøm til denim. Dette er virkelig et plagg som gir ekstra luksuriøs følelse når du tar den på. FInnes også i farge noisette(beige).

229318-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Isol 1 T-Shirt White

Isol 1 T-Shirt er en klassisk t-skjorte med en liten dekorativ puff på skulderen. Den har rund hals med en liten logo på brystet som går ton i ton med fargen på t-skjorten. T-skjorten har en boxy fasong med god størrelse. Casual cool til hverdag og perfekt under en dressjakke til kontoret.

229741-10
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater Black

Fine Merino Sweater er tilbake! Verdens beste strikkegenser i 100% merinoull med tettsittende passform og med de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak i ryggen. Denne sesongen er genseren tilgjengelig i seks herlige farger- blue, navy, coral, beige, black og sand.

229799-99
Fra:

I vår har vi fått inn et nydelig antrekk som passer perfekt for den kommende sesongen. Blazer fra det eksklusive merket Sand gir et stilfullt touch til antrekket, mens buksen fra Lois gir en behagelig passform. Det sorte belte fra Montecristo gir antrekket et elegant preg, mens den stripete overdelen fra Munthe med puffermer gir en trendrik touch. Denne kombinasjonen av stilfullt og trendy gjør at du vil se fantastisk ut på de varme vårdagene.

 

Alle produktene i dette antrekket er tagget i bilde under

SE ALLE NYHETER

SE ALLE NYHETER

KLIKK HER
Lenker
Min side