Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Jakker & blazere

Visning
Tilbud
BEAUMONT Aliz Short Trench Kitt

Aliz Short Trench fra Beaumont er en klassisk, kort trenchcoat i en delikat kittede farge. Kåpen har klassisk krage, dobbeltspent knappestolpe foran, skulderklaffer og belte i midjen. Den har stikklommer, justerbare ermetabber og en tradisjonell stormklaff bak. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230480-81
Fra:
Tilbud
PBO Baluka Coat Sand

Baluka Coat er en superfin og lang Trench Coat med flotte detaljer i en vintage design fra PBO. Kåpen har krage, kneppelukking som går hele veien ned, lange vide ermer med reim rundt mansjettene og belte i midjen. Kåpen har splitter i sidene samt splitt bak med kneppelukking. Trendy og klassisk Trench Coat med det lille ekstra.

229842-103
Fra:
Tilbud
PBO Clarlo Jacket 124 Burnt olive

Clarlo Jacket er en kort og enkelkneppet trenchcoat fra PBO som kommer i tre delikate farger- burnt olive, griege og navy. Trenchcoaten har klassisk krage, raglanermer, stikklommer og belte i livet som går ton i ton med fargen på trenchcoaten. Kåpen er foret og kommer i en lett og ledig kvalitet med splitt bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230396-668
Fra:
Tilbud
PBO Clarlo Jacket 124 Greige

Clarlo Jacket fra PBO er en kort og enkelkneppet trenchcoat som kommer i tre delikate farger- griege, navy og burnt olive. Trenchcoaten har klassisk krage, raglanermer, stikklommer og belte i livet som går ton i ton med fargen på trenchcoaten. Kåpen er foret og kommer i en lett og ledig kvalitet med splitt bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230396-667
Fra:
Tilbud
PBO Clarlo Jacket 124 Navy

Clarlo Jacket er en kort og enkelkneppet trenchcoat fra PBO. Trenchcoaten har klassisk krage, raglanermer, stikklommer og belte i livet som går ton i ton med fargen på trenchcoaten. Kåpen er foret og kommer i en lett og ledig kvalitet med splitt bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Clarlo jacket kommer i tre delikate farger- navy, griege og burnt olive.

230396-46
Fra:
Tilbud
TRICOT Coco Cardigan Navy

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - marineblå, hvit og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-46
Fra:
Tilbud
TRICOT Coco Cardigan Sand

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - beige, marineblå og hvit. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest. Modellen på bildet er 177 cm høy og har på seg størrelse S. Jakken er normal i størrelsen.

230484-103
Fra:
Tilbud
TRICOT Coco Cardigan White

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - hvit, marineblå og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-10
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Crazyabout Cardigan Champagne

Festen tar aldri slutt med Dante 6 Crazyabout Cardigan. Jakken er kort med omslagseffekt, elastisk kant nederst og paljetter over hele jakken for at du skal skinne litt ekstra. Jakken er normal i størrelsen. Bruk den som en cardigan med singlet under eller som en bolero over festkjolen.

230508-104
Fra:
Tilbud
PBO Crombie Blazer Ecru

Crombie Blazer er en superfin bouclé-blazer med lekre detaljer fra PBO. Blazeren har lommer med klaff foran, bredt slag og gullknapper både foran og nederst på ermene. Jakken lukkes foran med en knapp og er utstyrt med skulderputer for ekstra eleganse. Dette er den perfekte "from desk to party" blazeren som passer til enhver anledning. Blazeren er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230383-16
Fra:
Tilbud
SAND Daryana Jacket Panels

Daryana Jacket er en delikat bouclejakke fra Sand Copenhagen. Jakken har krage, knapper foran, lommer i sidene og vide ermer. Daryana er en sikker stilvinner denne våren, en perfekt overgangsjakke i vevd tweed med en avslappet passform. Jakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230465-660
Fra:
Tilbud
BEAUMONT Ebony Jacket Kitt

Ebony Jacket er en kort og sporty jakke fra Beaumont. Jakken har krage, avtagbar hette og lukking foran med toveis glidelås. Den har to store lommer foran og kommer i en boxy passform med et trendy uttrykk. Jakken er stor i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230479-81
Fra:
Lenker
Min side