Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Bukser, jeans & shorts

Visning
Sorter
Tilbud
LOIS Raval 16 Megalia White White

Raval 16 Magalia Shot er en superfin hvit sommerjeans fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommers modellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Buksen er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 27/34. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230330-10
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Mea Wide Pants Silver grey

Mea Wide Pants fra Rue De Femme er en superfin dressbukse i en elegant sølvgrå farge. Buksen har stikklommer, passepoilerte baklommer, høyt liv og hemper til belte. Mea har vanlig passform med vide ben og elastisk linning bak, noe som gir den en behagelig og fleksibel passform. Buksen lukkes foran med glidelås og knapp. En lett og ledig bukse i herlig viskose og lin-kvalitet som passer perfekt inn i sommergarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230398-134
Fra:
Tilbud
CAMBIO Piper Short Sateen Pumice stone

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-646
Fra:
Tilbud
CAMBIO Piper Short Sateen Sorbet

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-284
Fra:
Tilbud
CAMBIO Farah Pocket Pure white

Farah Pocket er en klassisk bomullsbukse fra Cambio. Buksen har middels høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er ankellang og flared med råkant. Buksen er laget i en supermyk bomullskvalitet med god stretch. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb. Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide under.

230324-651
Fra:
Tilbud
CAMBIO Cameron Utility Farine

Cameron Utility er en stilig culottebukse fra Cambio. Den har høyt liv med et delikat strikk i midjen, stikklommer og vide ben. Buksen er ankellang og faller fint og lett. Style buksen med sneakers eller sandaler for en lett og ledig fritidslook, eller bruk den med en dressjakke og loafers på jobben. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230553-662
Fra:
Tilbud
CAMBIO Piper Short Sateen Frozen blue

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio i en superfin blåfarge. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-663
Fra:
Tilbud
SAND Dori High Trousers Beige

Dori High Trousers fra Sand er en tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Buksen har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229812-80
Fra:
Tilbud
SAND Dori Linen Trousers Light blue

Tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Dori Linen Trousers fra Sand har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. FInnes også i beige.

230468-48
Fra:
Tilbud
LOIS Raval 16 Megalia Shot Mojave desert

Raval 16 Megalia Shot er en superfin slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, eller kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230329-654
Fra:
Tilbud
LOIS Culotte Linen Colour White

Culotte Linen Colour er en lett og herlig linbukse fra Lois. Buksen har en avslappet passform med høyt liv, beltehemper, rette og vide ben. En 5-lommers modell som lukkes med knapp og glidelås. Dette er den perfekte sommerbuksen for varme sommerdager. Kommer også i sort. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230333-10
Fra:
Tilbud
LOIS New Susanne Summer stone

Perfekt sommerjeans fra Lois. New Susanne i "summer stone" vask er en myk og behagelig slengbukse med god stretch. Buksen har to små lommer foran samt baklommer. Den har høyt liv med dekorative flettede detaljer i linningen. Bruk buksen med flip-flops og en tank top for den perfekte sommer-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230339-460
Fra:
Lenker
Min side