Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Sko & tilbehør

Visning
Tilbud
Billibi Ballerina A6020 gold leather

Håndlaget klassisk ballerina fra Billibi, laget i gyldent, glatt skinn med rund tå. Ballerinaen er dekorert med en skinnsløyfe foran. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser. Skoen har en liten hæl på 1 cm og såle av naturgummi.

230577-712
Fra:
Tilbud
Billibi Ballerina A6021 navy suede

Håndlaget ballerina laget i marineblå semsket skinn med en rund tå og en marineblå lakkdetalj på tåen. Ballerinaen er dekorert med en sløyfe foran. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser. Den har en liten hæl på 1 cm og såle av naturgummi.

230578-713
Fra:
Tilbud
Billibi Ballerina A6050 beige nappa

Håndlagde pumps, laget i beige glatt skinn med en rund tå. Skoen er dekorert med en svart lakkdetalj på tåen, og en skinnsløyfe foran. Så pene pumps med middels høy hæl på 4 cm. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser.

230579-714
Fra:
Tilbud
MALA ALISHA Beachcomber Scarf pastell

Beachcomber fra Mala Alisha er et superfriskt sjal i en myk modal/lin/silke blend. Sjalet kommer i et flerfarget pastell print og er rektangulært med åpne frynser på alle fire sider. Et fargerikt tilbehør til vår- og sommerantrekket.

230515-687
Fra:
Tilbud
MUNTHE Eigu Belt Camel

Eigu Belt fra Munthe er et tynt og trendy belte i 100 % skinn med all-over MUNTHE logo. Belte er tilgjengelig i fargen camel og kommer i str S/M og M/L.

230095-102
Fra:
Tilbud
MALA ALISHA Janet Silk scarf Rose

Janet Silk Scarf er et klassisk skjerf med et elegant print som passer perfekt til ethvert antrekk. Skjerfet er kvadratisk med åpne frynser på alle fire sider. Nydelig skjerf som er lett å style både til hverdags og fest.

230220-68
Fra:
Tilbud
GUSTAV Joory Scarf sand coral

Joory Scarf er et nydelig silke/lin sjal fra Gustav som kommer i et delikat mønster med vakre farger. Dette er sjalet som garantert setter farge på antrekket.

230572-708
Fra:
Tilbud
GUSTAV Kanisha Shopper Bag Sand

Lekker sommertotebag fra Gustav. Kanisha kommer i grovvevet raffia med solide skinnreimer og Gustav-logoen i midten. Perfekt til sommerens mange handleturer.

230574-103
Fra:
Tilbud
MALA ALISHA Miami Scarf Multicolour

Miami Scarf er et superfriskt sjal i en myk modal/lin/silke blend fra Mala Alisha. Sjalet kommer i et flerfarget pastell print og er rektangulært med åpne frynser på alle fire sider. Et fargerikt tilbehør til vår- og sommerantrekket.

230513-140
Fra:
Tilbud
MONTECRISTO Montecristo Belt Black

Montecristo Belt er et flott skinnbelte med gullspenne fra Montecristo. Beltet har et dekorativt hullmønster som brukes istedenfor beltehull, noe som gjør det lett å regulere størrelsen etter behov. Beltet som er både trendy og klassisk. Lengde 90 cm

229876-99
Fra:
Tilbud
MALA ALISHA Pasch Scarf Rose

Pasch er et nydelig sjal med et vakkert pastellfarget print fra Mala Alisha. Sjalet er firkantet og kommer i en myk modal/silkekvalitet som er lett å dandere. Dette er sjalet som sklir rett inn i vår- og sommergarderoben. Sjalet er 140 x 140 cm

229882-68
Fra:
Tilbud
Billibi Pumps A6073 black nappa

230576-711
Fra:
Lenker
Min side