Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Base garderoben

BASEGARDEROBEN

Basegarderoben består av nøkkelplagg som er tidløse og kan brukes på forskjellige måter.

Her handler det ikke om å følge de siste trendene, men å investere i plagg av god kvalitet som holder sesong etter sesong.

THE SUIT

 

Den klassise dressen gjør alltid antrekket stilfult. Her gjør blusen mye for om du ønsker en strammere look eller et mer feminint og mykt utrykk.

HVIT SKJORTE

 

Perfekt til både jeansen, det enkle skjørtet og dressbuksen. Style den klassisk med et sjal i halsen eller mer avslappet med oppbrettede ermer og en løsere passform.

Visning
Tilbud
LEVETÉ ROOM Isla Solid 61 Shirt White

Isla Solid 61 Shirt er en klassisk skjorte fra Leveté Room. Skjorten har krage, kneppestolpe hele veien ned og kommer i en rett avslappet fasong som er litt lenger bak enn foran. Skjorten kommer i en myk og elastisk kvalitet med Levete-logo festet på skjorten bak i nakken.

229759-10
Fra:
STENSTRØMS Susan White

Susan er en elegant silkeskjorte fra Stenstrøms. Skjorten har klassisk krage og skjult kneppestolpe med perlemorsknapper og enkle mansjetter. Stoffet har en tung, nesten flytende følelse og ekstra stretch som sikrer en flatterende og behagelig passform. Dette er silkeskjorten som er det perfekte valget til kontoret eller helgelunsjene. Style skjorten med et skjørt eller bruk den til en jeans for en mer avslappet-look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

229620-10
Fra:

JEANS

 

Vi vet alle følelsen av finne den perfekte jeans, det er litt som å vinne i lotto, for jeansen er akkurat det tidløse plagget som redder deg gang på gang.

 

Her gjelder det å finne "din" passform, hva kler deg og hva føler du deg vell i.

 

Ønsker du en rett modell som Lois sin Malena eller Paris cropped fra Cambio. Eller en sleng ala Raval og Paris flared.  Eller er du kanskje mer glad i loose fit som Ninette fra Lois. Vi har alt fra skinny til loose, det er bare for deg å finne din modell.

 

T-SKJORTE

 

En t-skjorte trenger ikke å være kjedelig. Velg en med puff eller print for å gjøre antrekket mer spennede, eller sprit opp med en av vårens farger.

STRIKK

 

Strikk i form av enkel genser eller cardigan gir lunhet på kalde dager.

Klassikeren fine merino sweater i 100% ren merinoull er symbolet på basevaren som alltid funker.

Og vi elsker Zabidoo cardigan fra American vintage,  perfekt over den hvite skjorten eller sommerkjolen.

 

 

TRENCH COAT

 

Det finnes nesten ikke et mer tidløst plagg enn trenchcoaten. Denne ser vi alltid i motebildet og den gir et klassisk og stilrent utrykk. Her kan du finne din lengde og din farge, og leke deg med hvordan du ønsker å style plagget.


Se våre andre artikler for mer inspirasjon:

Lenker
Min side