Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Sancia

Visning
Tilbud
Sancia The Ellie Shirt White

Ellie-skjorten er en tidløs skjorte fra Sancia som kan brukes fra dag til natt. Den har klassisk krage, v-utringning, knappestolpe og voluminøse ballongermer. Skjorten er laget av luksuriøs OEKO-TEX®-sertifisert lin og er nøye detaljert med kontrastfarget toppsøm. Den er det perfekte basisplagget å legge til i enhver garderobe denne sesongen. Skjorten er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230623-10
Fra:
Sancia The Elodie Skirt sirus grid

Elodie-skjørtet fra Sancia er et herlig sommerskjørt i en luksuriøs linblanding. Skjørtet har elastisk midje og kapper som gir en flytende og elegant stil. Det er langt og kommer i en avslappet fasong. Dette er skjørtet som passer både til hverdag, fest og ferie, og det vil gi deg en sofistikert og chic look uansett anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230622-717
Fra:
Sancia The Liona Dress Aspen Toffee

Liona Dress er en elegant, lang strikkekjole fra Sancia. Kjolen kommer i herlig kryssende ribbestrikk med en avslappet passform. Den har v-utringning, klassisk polokrage, korte ermer og splitt nederst på begge sider. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230624-632
Fra:
Sancia The Nelle Knit Top Aspen Toffee

Nellie Knit Top er en herlig strikketopp fra Sancia. Toppen har kryssende ribbestrikk og kommer i en avslappet passform med v-utringning og klassisk polokrage. Bruk den med alt fra jeans til skreddersydde bukser eller skjørt. Toppen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230625-632
Fra:
Lenker
Min side