Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Kjoler og skjørt

Visning
Tilbud
Osmine af Nor Alva Sparkle Dress Azur sparkle

Alva Sparkle Dress fra OSMINE af nor. Vakker maxikjole fra OSMINE af nor som er perfekt til våren og sommerens fester og bryllup. Alva Sparkle Dress har lange ermer med volum og puff på skuldrene, og smal, elastisk mansjett. Kjolen har dyp V-hals med en liten hekte, slik at du kan justere utringningen. Alva Sparkle Dress har drapert midje med smock i ryggen. Flowy maxiskjørt med fint fall. Den nydelige azurblå fargen er dekorert med glitrende lurextråder. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230460-676
Fra:
Tilbud
GUSTAV Amalia Short Dress Sand

Amalia Short Dress er en vakker kjole med gull-detaljer fra Gustav. Kjolen har bred utringning med smock. Den har 3/4-lange ermer med smock og volangkant. Kjolen har en voluminøs A-fasong med et tilhørende knytebelte i midjen. Dette er kjolen som passer til bryllup, fest og ferie. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230561-103
Fra:
Tilbud
BUSNEL Bessie Skirt Black

Bessie Skirt er et kort strikkeskjørt i A-fasong fra Busnel. Skjørtet er detaljert med strukturstrikk, fôr, korte frynser og det ikoniske logomerket på venstre side. Dette er skjørtet som kan brukes til alle anledninger, fra skrivebord til middag. Style skjørtet med Busnel Indra Jacket for en komplett-look. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm og har på seg størrelse 38. Skjørtet er laget i 100% østerisk ull.

230310-99
Fra:
Tilbud
GUSTAV Britney Long Dress artichoke

Britney Dress er en lang safarikjole fra Gustav. Kjolen har rund ståkrage, korte ermer med oppbrett, og knepping på den øvre delen. Den har brystlommer med klaffer og knyting i midjen. Dette er en elegant sommerkjole som kan brukes både til hverdags og fest. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230560-706
Fra:
Tilbud
MUNTHE Charming Skirt Natur

Charming Skirt fra Munthe er et Plissert skjørt med elegante striper, laget av resirkulert polyesterblanding, med en elastisk linning i midjen. Skjørtet er midi-langt, og har en normal passform. Modellen er 173 cm høy og har på seg str 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert. Alle styles av dette skjørtet er derfor unike.

230444-384
Fra:
Tilbud
SAND Crystal Dress Black

Crystal Dress er en klassisk og tidløs kjole fra Sand. Kjolen er knelang og har trekvarte ermer med en knapp på mansjetten som gjør det lille ekstra. Kjolen kommer i en avslappet passform som er lett å pynte opp og ned etter behov. Dette er den "lille sorte" som passer perfekt til basegarderoben.

229578-99
Fra:
Tilbud
PBO Dado Dress Evergreen

Dado Dress er en elegant og klassisk silkekjole med god stretch fra PBO. Kjolen har båthals, albulange ermer og skjult glidelåslukking bak. Den kommer i en feminin og ettersittende passform med fôr og plisserte detaljer foran. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230260-619
Fra:
Tilbud
PBO Dado Dress Navy

Dado Dress er en elegant og klassisk silkekjole med god stretch fra PBO. Kjolen har båthals, albulange ermer og skjult glidelåslukking bak. Den kommer i en feminin og ettersittende passform med fôr og plisserte detaljer foran. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230260-46
Fra:
Tilbud
Osmine af Nor Dagna Voile Dress White orange blossom

Dagna Voile Dress fra OSMINE af nor. Vakker blomstret sommerkjole fra norske OSMINE af nor med et nydelig blomsterprint i orangetoner. Dagna Voile Dress har korte puffermer med volang på mansjettene og en liten rysjekant over skuldrene. Kjolen har firkantet utringning og smocket, elastisk overdel som sikrer en flatterende og komfortabel passform. Skjørtet har lett A-fasong med fint fall. Kjolen kan også brukes off-shoulder. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230464-679
Fra:
Tilbud
NEO NOIR Debbie Flower dress Black

Debbie Flower Dress fra Neo Noir er en utrolig søt kjole med et delikat trykk i en komfortabel bomullskvalitet. Kjolen har dyp V-hals, lange voluminøse ermer med elastiske mansjetter og kommer i en avslappet passform med et avtagbart belte. Se størrelsesguiden nedenfor eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230429-99
Fra:
Tilbud
Osmine af Nor Edda Print Dress Rose

Edda Print Dress fra OSMINE af nor. Vakker maxikjole fra OSMINE af nor i tung sateng med et nydelig roseprint i rosa, lilla og offwhite. Edda Print Dress har lange ballongermer med smal, elastisk mansjett og rund hals. Kjolen har buet snittlinje under bysten, med rynker i overdelen og elastikk i ryggen. Flowy, feminint maxiskjørt med en flatterende passform. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230461-68
Fra:
Tilbud
Osmine af Nor Eva Linen Dress Pink peony

230462-677
Fra:
Lenker
Min side