Til toppen

LEVETÉ ROOM

Wesley 7 Waistcoat Star White

Produktnummer: 229749-229
Fra:

inkl. mva.

Wesley 7 Waistcoat er en klassisk dressvest fra Levete Room. Vesten har v-utringning med en brystlomme og kneppestolpe i front. Den er fòret og kommer i en ettersittende passform. Bruk den med den tilhørende Wesley 6 Pants og Wesley 5 Blazer til festlige anledninger, eller bare som den er med en jeans og tanktopp under.

 

  • 65% Polyester
  • 32% Viskose
  • 3% Elastan

       Finvask 30 grader

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

Vesten er normal til liten i størrelsen.

Brystvidde: 92 cm i størreslse M.

LOIS
Culotte Linen Colour Black
Culotte Linen Colour er en lett og herlig linbukse fra Lois. Buksen har en avslappet passform med høyt liv, beltehemper, rette og vide ben. 5- lommersmodell som lukkes med knapp og glidelås. Dette er den perfekte sommerbuksen til varme sommerdager.
229773-99

ENAMEL
Hoops Gianna Gold
Gianna Hoops er klassiske øredobber fra Enamel Copenhagen med et chunky, håndlaget uttrykk. Lekre å kombinere med andre øredobber, men også vakre alene.
229684-130

LEVETÉ ROOM
Wesley 5 Blazer Star White
Wesely 5 Blazer er en stilig blazer fra Levete Room. Blazeren har et klassisk utseende med slag, en knapp i front og to frontlommer med klaff. Den kommer i en oversized fasong med rett snitt, skulderputer og fòr. Bruk den med den tilhørende Wesley 6 Pants og Wesley 7 Waistcoat til festlige anledninger, eller bare som den er med en jeans og topp under. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Blazeren er normal til stor i størrelsen.
229748-229

LEVETÉ ROOM
Wesley 6 Pants Star White
Wesley 6 Pants er en klassisk dressbukse fra Levete Room. Buksen har høyt liv med legg, beltehemper, stikklommer og passepoilerte lommer bak. Buksen har rette vide ben og kommer i en herlig viskoseblanding. Bruk buksen med den tilhørende Wesley 7 Waistcoat og Wesley 5 Blazer til festlige anledninger, eller bare som den er med en oversized skjorte.
229750-229

DANTE 6
Eillin Blazer Butter cream
Eilin blazer med skulderputer fra Dante i en nydelig kremfarge. Laget av en polyester crepe med sateng rygg og 100% polyester sateng fôr. Denne blazeren har fremhevede skulderputer og kommer med et matchende knytebelte. Bruk den med bukser i samme fargetone eller kontrastfarge.
229584-445

PBO
Mope Blazer Star White
Mope er en lekker Blazer i et tidløst design fra PBO. Blazeren er foret og elastisk med diskret skulderputer. To dekorative gullknapper foran og tre nederst på ermene. Dette er blazeren som kan brukes til det meste. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229529-229

GUSTAV
Oxana Halterneck White
Oxana Halterneck er en supersøt bluse fra Gustav. Blusen er uten ermer og kommer med en v-halter neck-utringning som gir den et moderne og stilfullt uttrykk. Den har volanger over skuldrene, som gir en luftig og romantisk følelse. Blusen har en avslappet passform med søte rosa broderidetaljer som skaper en delikat kontrast. Du kan kombinere Oxana halter neck-blusen med en pen bukse eller et skjørt for å skape en elegant look, eller med jeans for en mer avslappet stil.
229790-10

PBO
Telloka Blazer Offwhite
Telloka Blazer er en klassisk og elegant blazer i en herlig linblanding fra PBO. Den har skulderputer, jakkeslag og lommer med klaff. Jakken lukkes med en knapp foran. Dette er sommerblazeren som passer både til kjole, skjørt og bukser. Dressjakken er normal i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229354-11