Til toppen

LEVETÉ ROOM

Wesley 5 Blazer Star White

Produktnummer: 229748-229
Fra:

inkl. mva.

Wesely 5 Blazer er en stilig blazer fra Levete Room. Blazeren har et klassisk utseende med slag, en knapp i front og to frontlommer med klaff. Den kommer i en oversized fasong med rett snitt, skulderputer og fòr. Bruk den med den tilhørende Wesley 6 Pants og Wesley 7 Waistcoat til festlige anledninger, eller bare som den er med en jeans og topp under. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Blazeren er normal til stor i størrelsen.

 

  • 65% Polyester
  • 32% Viskose
  • 3% Elastan

LEVETÉ ROOM
Wesley 6 Pants Star White
Wesley 6 Pants er en klassisk dressbukse fra Levete Room. Buksen har høyt liv med legg, beltehemper, stikklommer og passepoilerte lommer bak. Buksen har rette vide ben og kommer i en herlig viskoseblanding. Bruk buksen med den tilhørende Wesley 7 Waistcoat og Wesley 5 Blazer til festlige anledninger, eller bare som den er med en oversized skjorte.
229750-229

LEVETÉ ROOM
Wesley 7 Waistcoat Star White
Wesley 7 Waistcoat er en klassisk dressvest fra Levete Room. Vesten har v-utringning med en brystlomme og kneppestolpe i front. Den er fòret og kommer i en ettersittende passform. Bruk den med den tilhørende Wesley 6 Pants og Wesley 5 Blazer til festlige anledninger, eller bare som den er med en jeans og tanktopp under.
229749-229