Til toppen

LOIS

Remember Dampierre Seda Navy

Produktnummer: 229772-46
Fra:

inkl. mva.

Remember Dampierre er en superfin bukse fra Lois. Dette er en dressbukse i en chinoskvalitet med skrålommer som kan sprettes opp om man ønsker. Den har høyt liv med beltehemper og passepoilerte lommer bak. Den sitter stramt rundt hoftene og har perfekte vide ben. Buksen kommer i en supermyk og lett kvalitet med god stretch.

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 27/32

Buksens midjemål: 76 cm  i størrelse 28/32

Buksens innside beinlengde : 80 cm i størrelse 28/32

AMERICAN VINTAGE
East Sweater Pearl
East Sweater er en herlig ribbestrikket genser fra American Vintage. Genseren har en avslappet fasong med rund hals og fallende skulder søm. Supermyk og delikat genser som kan brukes heleåret.
229801-73

DANTE 6
Jimmi Printed Top Multicolour
Jimmi Printed Top er en lekker topp med et herlig flerfarget print fra Dante 6. Toppen har rund hals, albulange ermer med en liten puff på skuldrene og kommer i en feminin passform som passer både til bukser og skjørt. Toppen er laget i en trykt pro-viscose med Tencel by Lenzing.
229809-140

STENSTRØMS
Sofie Linen Shirt White
Sofie Linen Shirt er en klassisk lin skjorte fra Stenstrøms. Skjorten har en feminin passform med krage, lange ermer med mansjetter og perle knapper som gir et delikat og sofistikert uttrykk. Skjorten kommer med et delikat måkeprint i blå toner som gir en frisk og elegant touch.
229794-10

Fabienne Chapot
Sophia Blouse Cream
Sophia Blouse er en nydelig skjortebluse med broderte blomster fra Fabienne Chapot. Den har klassisk krage og kneppestolpe i front som går helt ned, noe som gir en elegant og tidløs look. Den har lange ermer med gullknapper på mansjettene, som gir en ekstra touch av eleganse. Blusen har en avslappet passform som er behagelig ha på seg, samtidig som den gir et sofistikert look. Den passer perfekt til både formelle og uformelle anledninger, og kan enkelt styles med jeans eller dressbukser. Blusen er laget av 54% LENZING™ ECOVERO™ Viscose, som er en type viskose som er luftig, smidig og bevisst.
229888-12

CAMBIO
Fransesca Sustainable Denim Beige
Fransesca Sustainble Denim er en fantastisk jeans som kombinerer stil og komfort på en elegant måte. Buksen har en lett utsvinget passform som gir deg en feminin silhuett. Den er ankellang med råkant og kommer i en klassisk 5-lommersmodell. Buksen er laget i en supermyk bomullskvalitet med god stretch. Med Francesca får du en bukse av høy kvalitet som er både tidløs og moderne på samme tid.Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide under eller kontakt oss - vi elsker å hjelpe!
229706-80

LOIS
Palazzo Leia Teal Teal Stone
Denne "Teal Stone"-vasken passer perfekt Palazzo-passformen. Ikke la dette denim-utseendet lure deg; dette premium-stoffet har silkeaktig følelse samtidig som den holder fasongen, takket være den blandede sammensetningen av naturlige fibre.
229492-163

LOIS
Silvia Suple Roble Black
Silvia Suple er en elegant og klassisk dressbukse fra Lois. Dette er en slengbukse i en herlig viskoseblanding med skrålommer som kan sprettes opp om man ønsker, høyt liv med beltehemper og passepoilerte lommer bak. Den perfekte from desk to party dressbuksen som passer like godt til sneakers som til pumps.
229494-99

LOIS
Silvia Suple Roble Poseidon
Silvia Suple er en elegant og klassisk dressbukse fra Lois. Dette er en slengbukse i en herlig viskoseblanding med skrålommer som kan sprettes opp om man ønsker, høyt liv med beltehemper og passepoilerte lommer bak. Den perfekte from desk to party dressbuksen som passer like godt til sneakers som til pumps.
229494-98