Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Strikkegensere

Her finner du vår deilige utvalg av strikkegensere for damer. En strikket genser kan du ha mange av i skapet ditt med god samvitiighet. De brukes ofte og til flere anledninger. Strikkegenser er blitt helt sentralt i den skandinaviske stilen. I Deguy har vi med vårt eget merke Tricot vært med på å sette og utvikle denne trenden. Du finner også på denne siden nydelige strikkegensre fra andre merker som Munthe, Filippa K, Bruuns Bazaar  med flere.

Visning
Sorter
AMERICAN VINTAGE Damsville Sweater alaska

Damsville fra American Vintage er en enkel, klassisk strikkegenser med avslappet passform. Den har båthals og lange ermer med lav skuldersøm. Genseren er oversized og normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Kommer også i rosa.

230599-719
Fra:
GUSTAV Myra Knit Sweater White

Myra Knit Sweater fra Gustav er en delikat strikket genser med søte detaljer. Genseren har 3/4 korte blondeermer, rund hals og perlestrikk på forstykket og bakstykket. Den kommer i en herlig blanding av bomull og viskose, og har en løstsittende passform. Et must-have til sommergarderoben. Toppen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230557-10
Fra:
AMERICAN VINTAGE Damsville Sweater Pink

Damsville fra American Vintage er en enkel, klassisk strikkegenser med avslappet passform. Den har båthals og lange ermer med lav skuldersøm. Genseren er oversized og normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230599-60
Fra:
PBO Thanks Knit Sweater Raspberry

Thanks Knit Sweater fra PBO er en superfin strikkegenser i en nydelig rosa farge. Genseren har høy hals og lange, vide ermer. Det er splitter i sidene med lekre gullknapper. Genseren er kort og kommer i en boxy fasong. Bruk den som den er eller style den med en hvit skjorte under for en bohemisk sommerlook. Genseren er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230386-336
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater Navy

Verdens beste strikkegenser er tilbake! Fine Merino Sweater i 100% merinoull kommer denne sesongen i tre tidløse farger: navy, light beige og white. Genseren er ettersittende med rund hals og har de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak på ryggen. Se vår størrelsesguide under, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230483-46
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater light-beige

Verdens beste strikkegenser er tilbake! Fine Merino Sweater i 100% merinoull med rund hals, tettsittende passform og med de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak på ryggen. Fine Merino kommer denne sesongen i tre klassiske farger: light beige, navy og white. Se vår størrelsesguide under, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230483-86
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater White

Verdens beste strikkegenser er tilbake! Fine Merino Sweater i 100% merinoull kommer denne sesongen i tre klassiske farger: light beige, navy og white. Genseren er tettsittende med rund hals og har de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak på ryggen. Se vår størrelsesguide under, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230483-10
Fra:
NEO NOIR Kamra Knit Blouse Ivory

Hold deg varm og stilfull i Neo Noir's Kamra Knit Blouse. Strikkegenseren kommer i en klassisk design med V-hals, falne skuldre og lange raglanermer med ribbede mansjetter. Genseren har en kort og boxy passform som passer like godt over en kjole eller skjørt som til en high waist jeans. Kamra er en allsidig strikkegenser som passer perfekt til enhver anledning. Genseren er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230430-9
Fra:
NEO NOIR Kamra Knit Blouse Light blue

Hold deg varm og stilfull i Neo Noir's Kamra Knit Blouse. Strikkegenseren kommer i en klassisk design med V-hals, falne skuldre og lange raglanermer med ribbede mansjetter. Kamra er en allsidig strikkegenser med en kort og boxy passform som passer perfekt til enhver anledning. Genseren er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230430-48
Fra:
LEVETÉ ROOM Felix 1 Pullover Light blue

"Felix 1 Pullover" fra Levete Room er en vakker ribbestrikket genser i en nydelig blåfarge. Genseren har et klassisk design med rund hals, lange ermer og en avslappet passform. Den er laget av en myk og deilig blandingskvalitet som er perfekt for kjølige vår- og sommerdager. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Genseren er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230416-48
Fra:
LEVETÉ ROOM Felix 1 Pullover Apricot

"Felix 1 Pullover" fra Levete Room er en vakker ribbestrikket genser i herlig aprikosfarge. Genseren har et klassisk design med rund hals, lange ermer og en avslappet passform. Den er laget av en lett og myk blandingskvalitet som er perfekt for kjølige vår- og sommerdager. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230416-26
Fra:
LEVETÉ ROOM Felix 1 Pullover Star White

Felix 1 Pullover fra Levete Room er en vakker ribbestrikket genser i deilig blandingskvalitet. Genseren har et klassisk design med rund hals, lange ermer og en avslappet passform. En perfekt genser for kjølige vår- og sommerdager. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Genseren er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230416-229
Fra:

Kvalitet fra Tricot

Gjennom vårt eget merke Tricot, velger vi selv alt fra a til å i produskjonen. Kvalitet har alltd vært sentralt i våre butikker og Tricot stikkegensere er vårt beste eksempel på dette. Gjennom moteriktige snitt, nydelige kvaliteter som mohair, merinoull og cashmere i fantastiske trendriktige farger, leverer vi nydelige strikkegensere til våre kjære deguykunder.

Dyreprint

Dyreprint som leopard- og slangeskinnsmønster er fortsatt super hot denne sesongen. Dette gjelder også for strikkede gensre for dame. Tricot er så klart med på trenden. Disse fungerer så godt til både bukser som  jeans og chinos  men også til skjørt. 

Lenker
Min side