Til toppen

RUE DE FEMME

Pazur Dress Blue

Produktnummer: 229655-40
Fra:

inkl. mva.

Pazur Dress er en kort kjole med lekre gulldetaljer fra Rue De Femme. Kjolen er v-utringet med trekvarte transparente ermer med strikk nederst. Kjolen kommer i en avslappet passform med elastisk midje. Style kjolen til fest med pumps og en oversized dressjakke, eller med støvletter og strikkejakke til jobb. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

 

  • 100% polyester
  • Linning 100% Viskose

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

Kjolen er normal til stor i størrelsen.

NEO NOIR
Avery Suit Blazer Black
Avery Blazer fra Neo Noir er en komfortabel blazer i klassisk design fra Neo Noir. Den har skulderputer, jakkeslag, lommer foran og lukkes med en knapp. Blazeren kommer i en myk og drapert kvalitet som er løstsittende. Dette er den perfekte blazeren som kan styles til det meste.
229505-99

ENAMEL
Hoops Kamma Gold
Så kule hoops fra Enamel, dekorert med to lekre steiner. Kamma øreringer gjør seg lekkert alene men vi liker også å kombinere de med andre varianter. Dette designet kommer også som ring - denne heter "Ring Rose".
229017-130

BEAUMONT
Soft Fur jacket White
Soft Fur Jacket er en superdelikat og myk jakke fra Beaumont. Jakken er vendbar å kommer i en kombinasjon med fuskepels og vegansk semsket skinn. Jakken har skjulte trykk-knepper, sidelommer og krage. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229631-10

NEO NOIR
Eva Precious Rose Dress Black
Eva Precious Dress er en nydelig omslagskjole med et vakkert print fra Neo Noir. Kjolen har v-utringning, lange ermer med smock-mansjetter og søte volangdetaljer langs kjolekanten. Kjolen har omslagslukking med knyting i siden. Bruk kjolen til hverdags med boots eller kle den opp til fest med pumps og smykker.
229643-99

NEO NOIR
Klaire Flower Dress Black
Klaire Flower Dress er en supersøt kort kjole fra Neo Noir. Kjolen er v-utringet med lange ermer med smock-mansjetter og elastisk midje. Kjolen kommer i en lett og luftig bomullsvoile med søte volang- og broderidetaljer.
229660-99

PBO
Meneko Dress Blue multi
Meneko Dress er en superfin knelang silkekjole med paisley mønster fra PBO. Kjolen har stolpeåpning i halsen, lange ermer og skjulte sidelommer. Kjolen har et elastisk stykke i ryggen som gir en flott passform uten at kjolen blir for ettersittende. Kommer med en tilhørende underkjole. Bruk kjolen som den er med dressjakke og støvletter, eller bruk den som en tunika til skinnbukser. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229525-44

RUE DE FEMME
New Luna Dress Blue
New Luna Dress er en flott kjole med søte detaljer fra Rue de Femme. Kjolen har rund hals, lange ermer med puff på skuldrene og smock rundt mansjettene. Den lukkes med en knapp i nakken og kommer i en elastisk og avslappet mesh-kvalitet med et delikat fløyelsmønster. Dette er kjolen som kan brukes både til hverdags, jobb og fest. Den kan også brukes som en tunika med en skinnbukse under. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229654-40