Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Jeans

Er du på jakt etter en ny bukse, en jeans slim fit eller kanskje en jeans med høyt liv? Da har du kommet til rett plass. Vårt innkjøpsteam gjør hver sesong en grundig jobb for å finne det beste innen jeans dame.  Her finner du bestselgerne av jeans bukser fra store og kjente  kvalitetsmerker som Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans og  Lois. Vi er spesielt stolte av å kunne tilby buksene fra Danske Pieszak  som er svanemerket. Vi prøver å dekke et bredt spekter innenfor jeans denim. Vi ønsker at alle skal kunne finne seg en jeans på nett her på deguy.no. Vi tilbyr derfor jeans som er lav på livet, normal- og jeans med høyt liv.  Vi har også ulike benlengder, bukser med- og uten sleng, slitte jeans og typer som er mer raw denim. Som sagt, det meste innen jeans dame. Vi håper du finner din neste favorittjeans her.

Visning
Sorter
LOIS Malena F Bolger Cross cross stone

Malena F Bolger Cross Stone er en av Lois favorittene hos Deguy. Dette er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og rette ben som er noe croppet på lengden. Buksen lukkes med knapp og glidelås i front. Perfekt blue-jeans som er en basic "musthave" i garederoben. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230639-804
Fra:
Tilbud
CAMBIO Paris Easy Kick Lace White

Paris Easy Kick er en cropped 5-lommers modell med rette ben og blonde­detaljer fra Cambio. Den har middels høyt liv og kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Style den med pumps til sommerfesten eller med skjorte og loafers til kontoret. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230550-10
Fra:
Tilbud
CAMBIO Paris Flared White White

Paris Flared er en superfin hvit slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har lekre broderidetaljer og råkant nederst. Den kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230552-10
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Pumice stone

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-646
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Sorbet

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-284
Fra:
Tilbud
LOIS New Susanne Summer stone

Perfekt sommerjeans fra Lois. New Susanne i "summer stone" vask er en myk og behagelig slengbukse med god stretch. Buksen har to små lommer foran samt baklommer. Den har høyt liv med dekorative flettede detaljer i linningen. Bruk buksen med flip-flops og en tank top for den perfekte sommer-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230339-460
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia White White

Raval 16 Magalia Shot er en superfin hvit sommerjeans fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommers modellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Buksen er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 27/34. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230330-10
Fra:
LOIS Skater Loose Cole Khol black stone

Skater Loose Cole fra Lois er en bredbent antifit jeans. Buksen er inspirert av streetwear-stilen på 90-tallet, men med en moderne vri. Den har en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og sitter stramt over hoftene. Denne sesongen er den utført i en svart steinvask. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230555-703
Fra:
Tilbud
LOIS Onda Soft Amazon Pepper bleach

Onda Soft Amazon fra Lois er et langt skjørt skåret i resirkulert, lys denimstoff som skaper en myk og flytende tekstur. Skjørtet har et høyt liv med beltehemper og lukkes med glidelås og knapp foran. Modellen er 175 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230342-461
Fra:
CAMBIO Parla Feminine HR Blue

Parla Feminine Hr er en klassisk og feminin jeans fra Cambio . Buksen kommer i en behagelig kvalitet med god stretch for ubegrenset bevegelsesfrihet og perfekt passform. Dette er en 5-lommers modell med smale ben og høyt liv. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Tilgjengelig i mørkeblått, blått og sort.

229915-40
Fra:
LOIS Rosa Brando Stone Stone Linen

Rosa Brando fra Lois er en vide leg jeans som kommer i en fin medium stone vask. Den har en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og sitter stramt over hoftene. Denne sesongen er den skåret i en unik blanding av lin og organisk bomull som gir en perfekt balanse mellom elastisitet og pusteevne, med en blek stenvask som gir et vintage-preg. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 27/32. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230338-659
Fra:
Tilbud
LOIS Raval Edge Hypersoft Summer stone

Raval Edge Hypersoft fra Lois er en favoritt blant mange med sitt høye liv og sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Raval Edge Hypersoft kommer i en delikat Summer Stone vask med råkant nederst. Perfekt sommerjeans. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230335-460
Fra:
Lenker
Min side