Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dressjakker

Leter du etter det perfekte jobbantrekket? Da finner du det her hos Deguy. Vi har mange års erfaring med å kle opp forretningskvinner i Norske byer. Vi kan tilby flotte dressjakker fra PBO, Dante6, rue de femm m.m i nydelige kvaliteter. Vi har også et lekkert utvalg av dressbukser for dame som du kan matche med både dressjakker eller sesongens blazer. Vi hjelper deg gjerne med å finne jobbskjorter og andre overdeler til dame som lett kan hjelpe style en drakt fra jobb til fest. 

Visning
Sorter
PBO Telloka Blazer Cashmere Blue

Telloka Blazer er en klassisk og elegant blazer i en herlig linblanding fra PBO. Den har skulderputer, jakkeslag og lommer med klaff. Jakken lukkes med en knapp foran. Dette er sommerblazeren som passer både til kjoler, skjørt og bukser. Style den med den tilhørende buksen Laymond for den perfekte sommerdress-looken. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Telloka kommer i black, white og cashmere blue.

230587-260
Fra:
PBO Telloka Blazer Offwhite

Telloka Blazer er en klassisk og elegant blazer i en herlig linblanding fra PBO. Den har skulderputer, jakkeslag og lommer med klaff. Jakken lukkes med en knapp foran. Dette er sommerblazeren som passer både til kjoler, skjørt og bukser. Style den med den tilhørende buksen Laymond for den perfekte sommerdress-looken. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Telloka kommer i cashmere blue, black og offwhite.

230587-11
Fra:
PBO Telloka Blazer Black

Telloka Blazer er en klassisk og elegant blazer i en herlig linblanding fra PBO. Den har skulderputer, jakkeslag og lommer med klaff. Jakken lukkes med en knapp foran. Dette er sommerblazeren som passer både til kjoler, skjørt og bukser. Style den med den tilhørende buksen Laymond for den perfekte sommerdress-looken. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Telloka kommer i cashmere blue, offwhite og black.

230587-99
Fra:
PBO Lexington Blazer 124 Navy

Lexington Blazer er en klassisk dobbeltspent blazer fra PBO. Den har jakkeslag, skulderputer og lommer med klaffer. Dekorative gullknapper foran og på mansjettene. Blazeren er fasongsydd, men god i størrelsen. Bruk den til en dressbukse til jobb og fest eller style den med jeans for den perfekte hverdags-looken. Blazeren kommer tre delikate farger- navy, star white, og grey. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230384-46
Fra:
PBO Lexington Blazer 124 Grey

Lexington Blazer er en superfin dobbeltspent blazer fra PBO. Den har skulderputer, jakkeslag og lommer med klaffer. Dekorative gullknapper i front og på mansjettene. Blazeren er fasongsydd, men god i størrelsen. Bruk den til sorte dressbukser til jobb og fest eller style den med jeans for den perfekte hverdags-looken. Blazeren kommer i tre delikate farger- grey, navy og star white. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230384-70
Fra:
PBO Lexington Blazer 124 Star White

Lexington Blazer er en klassisk dobbeltspent blazer fra PBO. Den har jakkeslag, skulderputer og lommer med klaffer. Dekorative gullknapper foran og på mansjettene. Blazeren er fasongsydd, men god i størrelsen. Bruk den til en sort dressbukse til jobb og fest eller style den med jeans for den perfekte hverdags-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Blazeren kommer tre delikate farger- star white, navy og grey.

230384-229
Fra:
RUE DE FEMME Venetia Blazer Silver grey

Venetia Blazer fra Rue de Femme er en klassisk dressjakke i en sofistikert sølvgrå nyanse. Dressjakken er enkeltradet og har en tidløs design med krage og slag. Den har stikklommer med klaffer som pryder forsiden. Dressjakken kommer i en litt oversized fasong laget av en blanding av viskose og lin. Style dressjakken med den tilhørende buksen Mea Wide Pants for den perfekte sommerdress-looken. Dressjakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230397-134
Fra:
PBO Lixma Jacket Rose

Lixma Jacket er en elegant, kort boucle dressjakke fra PBO. Dressjakken er en perfekt kombinasjon av moderne stil og komfort. Den har lange ermer, rund hals og knappestolpe foran. Jakken får sitt unike preg med råkanter, som legger til en trendy, uferdig look som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230385-68
Fra:
BUSNEL Indra Jacket Sky blue

Indra Jacket er en av Busnels all time klassiske jakker med en tidløs og feminin silhuett. Jakken har lapel-krage, dobbel knappelukking foran, dekorative detaljer av seks gylne ankerknapper og to sidelommer. Den kan både brukes som en kort blazer eller jakke, på spreke dager og kvelder.

230501-123
Fra:
BUSNEL Indra Jaquard Jacket Beige/ecru

Indra Jacket er en av Busnels all time klassiske jakker med en tidløs og feminin silhuett. Jakken har lapel-krage, dobbel knappelukking foran, dekorative detaljer av seks gylne ankerknapper og to sidelommer. Den har et melert mønster, som gir blazeren et unikt uttrykk. Den kan både brukes som en kort blazer eller jakke, på spreke dager og kvelder.

230499-672
Fra:
RUE DE FEMME Naoma Jacket Yellow

Elegant, kort jakke/blazer fra Rue de Femme. Naoma Jacket er en perfekt kombinasjon av moderne stil og komfort. Den har lange ermer, rund hals og gyldne knapper på forsiden, som tilfører et hint av glamour. Jakken får sitt unike preg med råkanter som legger til en trendy og uferdig look. Jakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230402-20
Fra:
RUE DE FEMME Safia Blazer Stone

Safia Blazer er en stilfull og klassisk dressjakke fra Rue De Femme. Blazeren har en lapel-krage, knappelukking med en knapp og praktiske lommer med klaff. Den har et melert mønster, som gir plagget et unikt og moderne uttrykk. I tillegg er jakken utstyrt med skulderputer for ekstra eleganse. Et allsidig tillegg til enhver garderobe. Style blazeren med det tilhørende skjørtet Kohia for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230399-253
Fra:
Lenker
Min side