Til toppen

PBO

Benedikte Shirt Blue

Produktnummer: 229522-40
Fra:

inkl. mva.

Benedikte Shirt er en vakker skjortebluse med et delikat print fra PBO. Skjorteblusen har kinakrage med kneppestolpe hele veien ned og lange ermer med knapper på mansjettene. Den har løstsittende passform og kommer i en myk og glatt silkeblanding. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34.

 

  • 93% Silke
  • 7% Spandex

        Finvask

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34.

Blusen er normal til stor i størrelsen.

PBO
Mope Blazer Star White
Mope er en lekker Blazer i et tidløst design fra PBO. Blazeren er foret og elastisk med diskret skulderputer. To dekorative gullknapper foran og tre nederst på ermene. Dette er blazeren som kan brukes til det meste. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229529-229

LOIS
Raval 16 Shiny Micro Night sky
Raval 16 Shiny Micro er en superherlig cord-bukse fra Lois. Raval modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretch kvaliteten og den klassiske 5-lommers modellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Modellen vår er 175 høy og har på seg str 28/34.
229485-489

NEO NOIR
Cole Flower Blouse Offwhite
Cole Flower Blouse er en delikat og søt bluse fra Neo Noir. Blusen er klassisk med knapper i front, mansjett med knapp og volangdetaljer langs rygg og ermer. Den kommer i et behagelig satengstoff med myk glans. Bruk blusen med sorte dressbukser til jobb og fest, eller med jeans til hverdags.
229509-11

NEO NOIR
Landa Dot Blouse Black
Landa Dot blouse er en klassisk bluse fra Neo Noir med v-hals i front og smock detaljer. Blusen kommer i en fin draperende kvalitet og med et lekkert grafisk print.
229511-99

NEO NOIR
Landa Dot Blouse Cream
klassisk bluse fra Neo Noir med v-hals i front og smock detaljer. Blusen kommer i en fin draperende kvalitet og med en lekkert grafisk print.
229511-12

PBO
Thyra Shirt Blue multi
Thyra Shirt er en delikat Paisley mønstret skjorte fra PBO. Skjorten har klassisk krage, skjult kneppestolpe og lange ermer. Den har en avslappet passform og kommer i en nydelig silkekvalitet. Dette er blusen som lett kan kles opp og ned, perfekt til enhver anledning. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.
229521-44