Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dante 6

Visning
DANTE 6 Marryme Dress Soft violet

Marryme Dress er en elegant festkjole fra Dante 6. Kjolen har en vakker vannfallsgrep-utringning, og midjen er markert med søm. Den har en splitt på høyre side med delikate knapper. Splitten er både elegant og gir bevegelsesfrihet. Kjolen er laget av sertifisert resirkulert polyester og har mekanisk stretch for en behagelig passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2, som tilsvarer en europeisk 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230507-671
Fra:
DANTE 6 Dreamer Open Back Dress clay

Dreamer Dress fra Dante 6 er en elegant maxikjole laget av 100% lin. Kjolen har dyp V-utringning, albuelange ermer med puffskuldre og en splitt foran. Den kommer i en avslappet passform med åpen rygg og innlagt knytebånd som kan justeres etter behov. Dette er drømmekjolen som passer perfekt til varme dager, enten du skal på jobb, fest eller ferie. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230650-727
Fra:
DANTE 6 Lyza V-neck Top White

Dante 6 sin Lyza Top er en delikat topp med et klassisk design. Toppen har V-utringning og korte puffærmer med rynkedetaljer. Lyza kommer i en lett og flowy passform og er laget i en behagelig modal-kvalitet. Allsidig topp som passer til alle anledninger. Modellen på bildet er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230648-10
Fra:
DANTE 6 Crazyabout Cardigan Champagne

Festen tar aldri slutt med Dante 6 Crazyabout Cardigan. Jakken er kort med omslagseffekt, elastisk kant nederst og paljetter over hele jakken for at du skal skinne litt ekstra. Jakken er normal i størrelsen. Bruk den som en cardigan med singlet under eller som en bolero over festkjolen.

230508-104
Fra:
DANTE 6 Marryme Dress Champagne

Marryme Dress er en elegant festkjole fra Dante 6. Kjolen har en vakker vannfallsgrep-utringning, og midjen er markert med søm. Den har en splitt på høyre side med delikate knapper. Splitten er både elegant og gir bevegelsesfrihet. Kjolen er laget av sertifisert resirkulert polyester og har mekanisk stretch for en behagelig passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2, som tilsvarer en europeisk 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230507-104
Fra:
DANTE 6 Pomona V-neck Top Butter cream

Pomona V-neck er en lett og delikat topp fra Dante 6. Toppen har V-hals, albuelange puffermer og kommer i et luksuriøst hundetannsjakardmateriale. Pomona kommer i en avslappet passform og er normal i størrelsen. Modellen på bildet er 178 cm høy og har på seg størrelse 2. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230506-445
Fra:
DANTE 6 Motif Leather Belt Raven

Legg til et snev av eleganse i antrekket ditt med Motif Leather Belt fra Dante 6. Beltet kommer i en delikat ravenfarge med en gullfarget logo spenne som legger til et preg av luksus. Beltet er justerbart i størrelsen og har strekkpolyester-grosgrain, som gir både komfort og stil. Beltet er laget av 100% kuskinn

230509-438
Fra:
DANTE 6 Motif Leather Belt Camel

Legg til et snev av eleganse i antrekket ditt med Motif Leather Belt fra Dante 6. Beltet kommer i en delikat kamelfarge med en gullfarget logo spenne som legger til et preg av luksus. Beltet er justerbart i størrelsen og har strekkpolyester-grosgrain, som gir både komfort og stil. Beltet er laget av 100% kuskinn

230509-102
Fra:
DANTE 6 Keswick Silk Top Butter cream

Keswick Silk Top fra Dante 6 er den ultimate festtoppen for enhver anledning. Toppen har korte, vide ermer, drapert hals, og er laget i en stretch-silkekvalitet som gir en luksuriøs følelse. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. D6Keswick Drapert Topp i Butter Cream – den ultimate elegante løsningen for din neste middagsinvitasjon.

230505-445
Fra:
DANTE 6 Josiah Sleeve Dress Raven

Josiah Sleeve Dress er en elegant og allsidig kjole fra Dante 6. Kjolen har klassisk krage, knappelukking foran og lange flaggermusermer. Den har lomme på brystet og praktiske stikklommer i siden, som legger til både stil og funksjonalitet. Josiah har en tidløs og kort passform med innsvinget midje, noe som skaper en feminin silhuett. Kjolen kommer i en behagelig viskoseblanding med elastisitet, som gir komfort gjennom hele dagen. Dette er den perfekte "from desk to party" kjolen, enkel å style både opp og ned. Med Josiah-kjolen er du klar for enhver anledning med stil og enkelhet. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230292-438
Fra:
DANTE 6 Kern Tweed Jakke Black&White

Kern Tweed Jacket er en luksuriøs tweed jakke fra Dante 6. Jakken har rund hals, skulderputer og kneppestolpe i front. Kern er helforet og har to lommer med klaff. Den er vevd i en herlig ull/lurex blanding og har en avslappet og kort passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2. Jakken er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230156-14
Fra:
DANTE 6 Noora Leather Skirt Raven

Nora Leather Skirt er et kult skinnskjørt fra Dante 6. Skjørtet har elastisk midje, stikklommer og glidelås i siden. Nora har A-fasong, synlige sømmer og er laget i et supermykt lammeskinn fra et sertifisert garveri. Bruk skjørtet med et par boots og strikkegenser til hverdags eller kle det opp med pumps og en lekker topp til festen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Lengde i størrelse 36 er 65 cm og midjemål 70 cm .

230158-438
Fra:

Dante6 ble grunnlagt i 2009 i Rotterdam, Nederland, av kreativ direktør Evelyne Brekelmans. Dante6 drives av et lidenskapelig og dedikert team. De tror på kraften i fellesskapet. Merke er til for å fremheve kvinnelighet for å gjøre moteindustrien mer ansvarlig og inkluderende. Dante6 gjør luksus tilgjengelig ved å lage essensielle klær som alltid kan brukes til å elske og holde.

Lenker
Min side