Til toppen

Strikkekjoler

Her finner du våre varianter av strikkekjoler til dame. En strikket kjole er en sikker vinner å ha i skapet sitt. På grunn av den bevegelige kvaliteten sitter en strikkekjole perfekt rundt alle former å fasonger. Den er elegant og passer til ulike anledninger både i jobb sammenheng og til fest. 

Sorter etter: Dato (nyest > eldst)
Tilbud

NEO NOIR
Mira Knit Dress
Så lekker strikkekjole fra Neo Noir. Denne modellen har lange smale ermer. Kjolen er laget i en myk og god ribbestrikk. Den rekker ned forbi knærne og går ut i en liten flare nederst. Den har krage, v-hals og knepping i front. Så klassisk og elegant kjole som kan styles til flere anledninger. God stretch i strikken.
229070

Lang erfaring med strikk


Strikk er noe vi har spesielt god erfaring med hos Deguy. Med vår egen produksjon for vårt merke Tricot har vi opparbeidet oss ekspertise innen faget og vet dermed hva som skal til for å lage den perfekte strikkekjole for dame.

 

Strikkekjole til ulike anledninger


 En strikket kjole burde være i enhver dame sin garderobe. Den er praktisk og kan brukes i jobbsammenheng men fungerer også til fest med høye heler. Strikkekjoler sitter så fint på de allerfleste nettop på grunn av materialet det er laget i. Den gir et smart, profesjonelt og elegant uttrykk.