Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Sommerkjoler

Her finner du vårt gode utvalg av sommerkjoler for denne sesongen. Vi ser mye av lange kjoler denne våren og sommeren og selvfølgelig er Deguy med på denne trenden og har kjøpt inn flere varianter av dette. Husk at sommerkjolene ikke bare er perfekt for bryllup og formelle anledninger men også til hverdags med kule sneakers. Bla deg gjennom vårt flotte utvalg av lange og korte sommerkjoler og klikk hjem den eller de du liker. 

Visning
NEO NOIR Illana Poplin Dress Dark Sand

Illana Poplin Dress er en kul midikjole fra Neo Noir. Kjolen V-utringning med delikate rynkedetaljer og korte, voluminøse puff-ermer. Kjolen har lommer i sidene og A-fasong med markert sømlinje under bysten som skaper en feminin silhuett. Perfekt egnet for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

230671-603
Fra:
NEO NOIR Sika Brocade Dress Cream

Sika Brocade Print Dress fra Neo Noir er en elegant kjole laget av luksuriøst brokadestoff. Kjolen har en delikat kremhvit bunnfarge prydet med et vakkert blomsterprint. Den er designet med en pen V-hals, korte puffermer med strikk nederst og en flatterende mini-lengde. Med sin figurnære passform, fremhever kjolen midjen og har en stilfull lengde som rekker til midt på låret. Sika Brocade Print Dress er perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger, og kombinerer komfort med en sofistikert stil.

230544-12
Fra:
LEVETÉ ROOM Gemma 1 Dress Turtledove

Gemma 1 Dress er en lett og feminin kjole i viskose fra Levete Room. Kjolen har V-utringning, korte ermer og et knytebelte i livet som gir en fin silhuett. Kjolen kommer i en avslappet passform med et sommerlig mønster. Style kjolen med et par sandaler og en jeansjakke for en kul sommerlook. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230608-353
Fra:
Osmine af Nor Eva Linen Midi Dress Blue glaze

Eva Linen Midi Dress fra OSMINE af nor. Sjarmerende midikjole fra norske OSMINE af nor med et vakkert blomsterprint i blåtoner. Eva Linen Midi Dress har halvlange, store puffermer som vi elsker. Kjolen har firkantet utringning og lett definert midje med elastikk i ryggen som gir en komfortabel passform. Eva Linen Midi Dress har feminint, flatterende midiskjørt med A-fasong og er åpen i ryggen med brede knytebånd som dekker bh-en.

230463-678
Fra:
Osmine af Nor Eva Linen Midi Dress Pink peony

Sjarmerende midikjole fra norske OSMINE af nor med et vakkert blomsterprint i rosatoner. Eva Linen Midi Dress har halvlange, store puffermer vi elsker. Kjolen har firkantet utringning og lett definert midje med elastikk i ryggen som gir en komfortabel passform. Eva Linen Midi Dress har feminint, flatterende midiskjørt med A-fasong og er åpen i ryggen med brede knytebånd som dekker bh-en. Dette lekre printet finnes også på en annenkjole modell fra Osmine, Eva linen dress.

230463-677
Fra:
Osmine af Nor Eva Linen Dress Pink peony

230462-677
Fra:
Osmine af Nor Jade Dress Blue flower field

Jade Dress fra OSMINE af nor. Vakker kjole fra norske OSMINE kuttet i lett og supermyk viskose med vakkert blomsterprint. Kjolen har halvlange, feminine puffermer og smock i ryggen som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen to lag, som skaper et flowy og lekent skjørt med fint fall.

230458-675
Fra:
Osmine af Nor Jade Dress L. pink

Vakker kjole fra norske OSMINE af nor. Jade Dress er en nydelig kjole kuttet i lett og supermyk sateng med vakkert print. Kjolen har halvlange, feminine puffermer og smock i ryggen som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen to lag, som skaper et flowy og lekent skjørt med fint fall. Jade dress kommer også i to andre lekre print.

230458-67
Fra:
Osmine af Nor Liv Broderie Dress White

Liv Broderie Anglaise Dress fra OSMINE af nor med har et sjarmerende blomsterprint. En nydelig sommerkjole og en av fjorårets bestselgere. Kjolen er dekket av vakkert broderie anglaise - nydelige hullbroderier som er klassisk, elegant og tidløst. Liv Broderie Anglaise Dress har lange ballongermer med puff på skuldrene og høy mansjett med stoffkledde knapper bak. Kjolen har en liten rysjekant i halsen og stoffkledde knapper til midjen. Midjen er definert med et avtakbart knytebelte og snittlinje med strikk i ryggen. Kjolen har et kort, flowy A-skjørt med en volangkant for ekstra volum. Kjolen er fôret i kroppen og skjørtet, mens armene er ufôret.

230457-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Numbia 4 Dress Black

Numbia Dress fra Levete Room er en elegant og behagelig ribbestrikket kjole med en figurnær fasong. Kjolen har rund hals og brede stropper som gir god støtte til skuldrene. Den er lang med splitt i sidene som gir ekstra bevegelsesfrihet og et feminint utseende. Style kjolen med høye hæler og smykker for en mer formell look, eller med sneakers og en denimjakke for en mer avslappet look. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230611-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Grolet 1 Dress Black

Grolet 1 Dress er en søt sommerkjole i 100% organisk bomull fra Levete Room. Kjolen har rund krage med V-splitt og korte volang-ermer med hullmønster, samt hullmønster og volanger nederst på kjolens skjørtedel. Kjolen kommer i en avslappet passform med knytebelte som markerer midjen og gir den en feminin silhuett. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230603-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Grolet 1 Dress star white

Grolet 1 Dress fra Levete Room er en søt sommerkjole i 100% organisk bomull. Kjolen har rund krage med V-splitt og korte volang-ermer med hullmønster, samt hullmønster og volanger nederst på kjolens skjørtedel. Kjolen kommer i en avslappet passform med knytebelte som markerer midjen og gir den en feminin silhuett. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230603-715
Fra:

Lange Sommerkjoler

Lange sommerkjoler har kommet for fullt i 2019 og du finner dem i alle slags fasonger, farger og print her hos oss på Deguy. Trenden viser stor frihet på dette området som gjør at vi kan ilby noe for enhver smak og stil i våre butikker og her online. Vi har ulike lengder, kjoler som går over-, rett under knærne og helt ned til anklene. Vi har sommerkjoler uten armer, med halve- og med full armlengde.vi har også et stort spekter i farger og print. Her vil du se prikkede kjoler, stripete, ensfargede kjoler, nydelige sommerkjoler i leopardmønster og slangeskinnsmønster. Med andre ord har vi et stort utvalg kjoler hos Deguy denne sesongen. Husk at vi spanderer frakten på de fleste av disse med vår fraktgrense på 1500,-.

Lenker
Min side