Til toppen

Sommerkjoler

Her finner du vårt gode utvalg av sommerkjoler for denne sesongen. Vi ser mye av lange kjoler denne våren og sommeren og selvfølgelig er Deguy med på denne trenden og har kjøpt inn flere varianter av dette. Sommerkjoler i 2019 er også fargerike, gjerne sterke farger som gult , oransje, blå men også flerfarget. Husk at sommerkjolene ikke bare er perfekt for bryllup og formelle anledninger men også til hverdags med kule sneakers. Bla deg gjennom vårt flotte utvalg av lange og korte sommerkjoler og klikk hjem den eller de du liker. husk at vi har fri frakt på bestillinger over 1500,-.

Sorter etter: Dato (nyest > eldst)

NEO NOIR
Malta Single Blossom Dress
Lekker sommerkjole fra Neo Noir. Omslagskjole i gul med små blomster i lilla, oransje og grønn. Liten volang på skjørtet og kort enkel erme. Skjørtelengden er ca. 5 cm over kneet. Skjørtet kommer med påsydd underskjørt og kjennes myk og behagelig på.
228866

TRICOT
Memphis Bell Dress
Nydelig sommerkjole i blomstermønster i myk rayon. Retro-inspirert skjortekjole uten ermer og folder i skjørtet. Skjørtet går ned til ankelen og har splitt til over kneet for et mer luftig skjørt. Kjolen kan styles med en deilig mohairgenser eller cardigan på sene sommerkvelder.
228851

NEO NOIR
Spang Spring Dress
Lekker stripete omslagskjole i behagelig sommerkrepp i gul og rosa. Avrundet fôret skjørt og overdelen er stylet med en enkel v-hals og puffermer med strikk. Kjolen kan styles med med en lekker mohairgenser eller cardigan og er lekker både til sneakers og høye sandaler. Kjolen er normal i størrelsen, men må tilpasses i forhold brystet.
228849

NEO NOIR
Jennie Smock Dress
Lekker ermeløs kjole med stor krage med rysjekant, smock overdel med knepping ned. Skjørtelengde går ned til under kneet. Kan enkelt styles med et par sandaler og stråveske til sommeren og med grove boots og mohairgenser mot sensommeren.
228739

Levete Room
Naja 4 Dress
Enkel og elegant hvit sommekjole fra Levetè Room. Kjolen har en liten erm, kinakrage med knepping ned brystet. Smock på hele forstykket for en mer fitted fasong. Kommer i en luftig lin-kvalitet. Skjørtelengden går ned til under kneet og kjolen er perfekt til et par fine sandaler, stråveske og hatt. Kjolen kan åpnes hele veien og brukes som en lang kortermet cardigan.
228751

Tilbud

Levete Room
Nita 1 Dress
Lekker sommekjole i gjennomsiktig rutete stoff i en herlig løs kvalitet. Kjolen kommer med en underkjole ton-i-ton som gjør denne kjolen lett anvendlig til både jobb og fest. Lekker med en tykk strikkegenser eller cardigan for sene sommerkvelder og kan styles med både boots og sandaler. 
228747

Levete Room
Isol 6 Dress
Kjempedeilig og myk kjole fra Levete Room med korte puffermer og rund hals. Detaljert med brodert logo på brystet. Tilgjengelig i to farger, sort og kaki. 50% Bomull 50% Polyester
228752

Levete Room
Nina 1 Dress
Kreppkjole fra Levete Room med korte ermer og stor kappe rundt skjørtet. Ermene har en puffeffekt og halsen er avrunnet med V. Deilig kjole som du vil elske gjennom hele sommeren. 53% bomull 46% polyester 1% elestan
228749

Tilbud

Levete Room
Nobella 4 Dress
Så lekker hverdagskjole fra Levetè Room. Ermeløs, figursydd kjole med god stretch. Rund hals, to brystlommer med klaff og trykknapper ton i ton hele veien ned foran på kjolen. Denne stylen er litt liten i størrelsen så du kan vurdere å gå opp en størrelse. 97% bomull 3% elestan 
228750

Tilbud

Levete Room
Isla Solid 26 Shirt
Skikkelig kul oversized skjorte fra Levete Room. Denne lange skorten er laget i en deilig og myk bomullskvalitet. Den har en klassisk krage, lommer på brystet og skjulte lommer i sidene. Isla solid 26 shirt har også mansjetter med knepping på skuldrene som en ekstra detalje. Vi liker splitten i sidene og at skjorten er litt lenger bak enn foran.  65% Bomull 30% Polyamid 5% Elastan
228742

MUNTHE
Frilly
Halvkort kjole i 100% bomull og i en lekker og løs siluette. Kjolen har fine detaljer i form av volanger på ermerne og i skjørtet. Den har en liten, feminin krage og lange puffermer med snører. Rynket søm i underdelen, som gir et feminine snitt. Modellen er 177 cm høy og bruker størrelse 36.
228714

Tilbud

MUNTHE
Folloma
Lekker sommerkjole i 100% bomull med trekvartlange ermer og firkantet utringing. Kjolen har smock-effekt i overdelen og en vid underdel, som gir en vi a-form. Kjolen de fleste kroppstyper og kan tones opp og ned.
228713

Lange Sommerkjoler

Lange sommerkjoler har kommet for fullt i 2019 og du finner dem i alle slags fasonger, farger og print her hos oss på Deguy. Trenden viser stor frihet på dette området som gjør at vi kan ilby noe for enhver smak og stil i våre butikker og her online. Vi har ulike lengder, kjoler som går over-, rett under knærne og helt ned til anklene. Vi har sommerkjoler uten armer, med halve- og med full armlengde.vi har også et stort spekter i farger og print. Her vil du se prikkede kjoler, stripete, ensfargede kjoler, nydelige sommerkjoler i leopardmønster og slangeskinnsmønster. Med andre ord har vi et stort utvalg kjoler hos Deguy denne sesongen. Husk at vi spanderer frakten på de fleste av disse med vår fraktgrense på 1500,-.