Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Munthe

I 2014 ble merket relansert av gründer og kreativ leder Naja Munthe under navnet MUNTHE. Munthe sine kolleksjoner kan lett gjenkjennes gjennom sin kunstneriske, entusiastiske og kontrastfylte karakter.

Visning
Sorter
MUNTHE Oxnara Dress Beige

Oxnara Dress fra Munthe er en elegant kjole med vakre rysjedetaljer. Kjolen har en V-utringning som lukkes med en knapp. Den har korte volangermer, knytebånd i midjen og omslagseffekt på skjørtedelen. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230631-80
Fra:
MUNTHE Osi Jacket Blue

Osi Jacket er en trendy, vattert og vakker jakke fra Munthe. Jakken har V-åpning, skjult knappelukking og praktiske lommer. Den er vendbar, slik at du kan skifte farge etter dagens antrekk. Osi er normal til stor i størrelsen. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230632-40
Fra:
MUNTHE Orienstalis Skirt Black

Orienstalis Skirt fra Munthe er et superkult, medium-langt skjørt med elegante utskjæringer laget av dyrefritt skinn. Skjørtet har en ettersittende midje, sidelommer og glidelåslukking. Skjørtet er normalt i størrelsen. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230630-99
Fra:
MUNTHE Ozilla Blouse Blue

Ozilla Blouse fra Munthe er en elegant, stripete bluse med vakre små blondedetaljer og korte, vide ermer. Blusen har en V-hals med mulighet for å lukke den med en elegant knappelukking. Ozilla har en avslappet passform og er normal til stor i størrelsen. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230627-40
Fra:
MUNTHE Odesli Skirt Black

Odesli Skirt er et elegant skjørt fra Munthe laget av 100 % silke. Skjørtet er langt med elegante splitter i sidene og skjult strikk i midjen. Odesli kommer med et vakkert print på sort base. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230629-99
Fra:
MUNTHE Oframa T-shirt White

Oframa T-Shirt fra Munthe er en t-skjorte med et vakkert broderimønster. T-skjorten er designet med en avslappet passform, korte puffede ermer og rund hals. Den er normal til stor i størrelsen. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230628-10
Fra:
MUNTHE Carson Skirt Ivory

Carson Skirt er et elegant skjørt fra Munthe laget av 100 % silke. Skjørtet er langt og har skjult strikk i midjen. Carson kommer med et vakkert blomsterprint på offwhite base. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230583-9
Fra:
MUNTHE Jikolaz Tee Rose

Jikolaz er en stripete t-skjorte i 100% økologisk bomull fra Munthe. T-skjorten har rund hals og albulange ermer med puff. Dette er en klassisk t-skjorte som passer både til fritids-looken eller til den sofistikerte kontor-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230582-68
Fra:
MUNTHE Kurassu Top Rose

Kurassu Top fra Munthe er en bluse med et vakkert mønster, designet med rysjedetaljer på skuldrene og på brystet. Blusen har korte ermer og en splittet hals med elegant knappelukking. Blusen kommer i en avslappet passform og er god i størrelsen.Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230581-68
Fra:
MUNTHE Kecea Top White

Kecea Top er en supersøt bluse fra Munthe. Blusen er designet med elegante rysjedetaljer ved skuldrene, halsen og brystet. Den har en normal passform med løse korte ermer. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230580-10
Fra:
MUNTHE Moskva Top White

Moskva Top er en elegant bluse med blomster og blonder fra Munthe. Toppen har rund hals med zigzag-detaljer på ermene, halsen og nederst. Style toppen med den tilhørende buksen Eileen for den perfekte sommerlooken. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230451-10
Fra:
MUNTHE Eileen Pant White

Eileen Pant fra Munthe er en elegant blondebukse med et vakkert blomsterprint. Buksen har høy midje, beltehemper og sidelommer. Buksen har normal passform med lange vide ben. Den øverste delen av buksen er fòret, noe som gir ekstra komfort. Style buksen med den tilhørende blusen Moskva for den perfekte sommer-looken. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230450-10
Fra:
Lenker
Min side