Til toppen

Munthe

I 2014 ble merket relansert av gründer og kreativ leder Naja Munthe under navnet MUNTHE. Munthe sine kolleksjoner kan lett gjenkjennes gjennom sin kunstneriske, entusiastiske og kontrastfylte karakter.

HØST VINTER 21 "KERAMISK KUNST"

Keramikk er en av de mest universelle og tidligste kunstene. Dens formål kan være domestically dekorative, rituelle eller rene kunstneriske uttrykk, med form og funksjon varierende enormt på tvers av tid og kulturer. De kjemiske reaksjonene mellom leire og glasur kan forårsake ting som "skjelving", når en glasur sprekker og flak av et stykkes overflate. Glasset spenner over hundrevis av varianter. Hvert stykke er unikt.

Når det gjelder å lage utskrifter som fungerer på tvers av både klær og utseendet på keramisk glasur, er disse stilene go-to. En rekke kjoler, skjorter, skjørt og topper viet til ulike keramiske belegg. Resultatet er fantastiske mønstre som alle er på en gang vakre og kraftige.

Deguy elsker Munthe sine kolleksjoner og fører derfor stor bredde hver sesong i alle vår butikker. Du får kjøpt Munthe i Bergen, Oslo, Stavanger, Sandnes og selvfølgelig her i nettbuttikken. 

Sorter etter:
Tilbud

MUNTHE
Parsnip Top
Kort skjorte i 100% økologisk bomull. Skjorten har en vanlig passform og vakre broderie anglaise detaljer. Korte ermer, knappelukking foran og dekorative lommer på brystet. 
228769

MUNTHE
Paita Top
Topp i bærekraftig viskose med halv korte puffermer og et vakkert trykk. Toppen har en litt tett passform, knappelukking foran og knyting i midjen. Kan styles med både jeans, sommerbukser i lin og pene dressbukser. 
228768

MUNTHE
Padua Shirt
Vakker topp i økologisk bomull og et nydelig blomstertrykk. Toppen har korte ermer, ruffles på kragen og ermene og to knapper i halsen. 97% org. bomull 3% elastan
228767

MUNTHE
Pata T-Shirt
T-skjorte i 100% bærekraftig bomull med et kult trykk på forsiden. T-skjorten har en vanlig passform, rund hals og korte ermer med en tynn ribbe. T-skjorten kommer kun i hvit hos oss.
228766

MUNTHE
Precious
Kul t-skjorte fra Munthe i økologisk bomull! Denne t-skjorten er noe figursydd, den har dyp rund hals og korte ermer med en tynn ribb. Kommer i et nydelig leo-print. Modellen på bildene er 178cm høy og bruker størrelse 36.
228755

MUNTHE
Feri
Langermet kjole i 100% økologisk bomull med rund hals og firkantet utringning på ryggen. Kjolen er laget i et vakkert allover trykt stoff og designet for en semi-nær, figur-nær passform for å fremheve kurvene dine.
228712

MUNTHE
Frilly
Halvkort kjole i 100% bomull og i en lekker og løs siluette. Kjolen har fine detaljer i form av volanger på ermerne og i skjørtet. Den har en liten, feminin krage og lange puffermer med snører. Rynket søm i underdelen, som gir et feminine snitt. Modellen er 177 cm høy og bruker størrelse 36.
228714

Tilbud

MUNTHE
Folloma
Lekker sommerkjole i 100% bomull med trekvartlange ermer og firkantet utringing. Kjolen har smock-effekt i overdelen og en vid underdel, som gir en vi a-form. Kjolen de fleste kroppstyper og kan tones opp og ned.
228713

MUNTHE
Flik
Ermeløs t-skjorte i 100% økologisk bomull. T-skjorten har skulderputer og er designet i et lekkert print i blå og svart og kan brukes til det meste; under en blazer, men og til shorts, jeans og skjørt. Modellen er 177 cm høy og har en størrelse 36. 100% organisk bomull
228711

MUNTHE
Formal
T-skjorte med trykk i 100% økologisk bomull. T-skjorten har det fineste trykket på fronten, vanlig  skuldersøm og kan brukes til det meste; Under en blazer, til shorts og jeans. Modellen er 177 cm høy og har på seg en størrelse 36. 100% organiske bomull
228710

MUNTHE
Fringe
Rett skåret skjorte tunika i 100% bomull og i en vakker silhuett.  Skjorten har en liten feminin krage, er designet i løs passform - og har knapper øverst foran. Lange ermer med litt ballongeffekt nederst. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 36. 100%  bomull
228709

Tilbud

MUNTHE
Tresco
Fantastisk skjorte i et flytende slipsfargestrykk. Skjorten har en Peter Pan-krage med volangkant og knapper på toppen av frontstykket. Skjorten har lange ermer med strikk nederst og er laget av 100% økologisk bomull.  Modellen er 177 cm høy og har størrelse 36 på. 100% organisk bomull
228610