Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

BEAUMONT

Reversible Biker Jkt Steel

Produktnummer: 229632-407

Reversible Biker Jacket er en stilig vendbar bikerjakke fra Beaumont. Jakken er en kombinasjon av fuskepels og vegansk semsket skinn. Jakken har en herlig krage som kan lukkes med en toveis glidelås så den blir til høy hals. Den har sidelommer og fuskepels/semskede detaljer som gir jakken en fluffy-look. Dette er jakken som gjør det lille ekstra i høst- og vintergarderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

 

  • 100% Polyester

       Finvask maskin 

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

Jakken er normal i størrelsen.

LOIS
Ninette 6541 Noad Medium Stone
Ninette 6541 Noad er en ny Lois modell hos Deguy. Buksen er er 90-talls inspirert med sleng, superhøyt liv og den sitter etter over hofter og rumpe. Buksen er uten stretch, noe som gir den et litt autentisk preg. Den er stor i størrelsen så det kan være lurt å gå ned en størrelse. Ønsker du å gå for en litt mer baggy look velger du den størrelsen du bruker til vanlig.
229006-431

STENSTRØMS
Sofie Light blue
Sofie er en lekker bomullsskjorte med vevd mekanisk stretch fra Stenstøms. Skjorten har feminin passform med klassisk krage, knappestolpe med perlemorsknapper i hvitt og mansjetter. Dette er en elegant skjorte som passer til alt, og er et musthave i basegarderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229619-48