Til toppen

PIESZAK

Poline Capsule Rinse Blue

Produktnummer: 229499-40
Fra:

inkl. mva.

Poline er en klassisk skinny-jeans med høy midje og fem lommer. Den kommer i en mørk skyllet denim vask med glidelås og knappelukking. Buksen er sertifisert med Svanemerket. Perfekte jeans med utrolig hold som fremhever kroppens naturlige silhuett og skaper et slankere, mer strømlinjeformet utseende. Med utrolig elastisitet er den ekstremt behagelig å ha på seg. Kombinasjonen av stretch og restitusjon gjør den til den perfekte jeansen for skinny passform.

 

  • 78,47% Organisk bomull
  • 16,75% Resirkulert polyester
  • 4,78% Elastan

        Maskinvask 30 grader med innsiden ut.

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 28

Buksen er normal i størrelsen.  

Buksens midjemål: 68 cm i størrelse 27/30

Buksens innside beinlengde: 70 cm i størrelse 27/30

MONTECRISTO
Cashmere Scarf Beige
Cashmere Scarf er et nydelig kasjmir skjerf fra Montecristo. Skjerfet er rektangulert med frynser på endene. Fargen på dette sjalet er mer brunt enn beige. Et nydelig sjal som passer både til ute- og innebruk. Must-have! 
229458-80

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 65 Shirt White
Isla Solid 65 Shirt er en lekker skjorte i crispy white bomullsblanding fra Levete Room. Skjorten har avslappet passform med skuldermarkering, klassisk krage og skjult knappelukking i front. Dette er den klassiske hvite skjorten med en kul twist "business, but make it casual" Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229472-10

LOIS
Celia Lea Soft Black
Denne Celiabuksen er den perfekte smale buksen for enhver anledning. Denne smale buksen er produsert av et tencel-stoff som gir en glatt og komfortabel finish.
228974-99

PIESZAK
Poline Beyond Black Black
Poline Beyond Black er en superfin slim fit jeans fra Pieszak. Buksen kommer i en klassisk 5-lommers modell og er ankellang. Dette er en jeans med utrolig hold som fremhever kroppens naturlige silhuett og skaper et slankere, mer strømlinjeformet utseende. Den har god elastisitet og er ekstremt behagelig å ha på seg. Perfekte jeansen for skinny passform.
229497-99

PIESZAK
Poline Japan Blue Blue
Poline er en klassisk skinny-jeans med høy midje og fem lommer. Den kommer i en fin mellom blå vask med glidelås og kneppelukking. Buksen er sertifisert med Svanemerket. Perfekte jeans med utrolig hold som fremhever kroppens naturlige silhuett og skaper et slankere, mer strømlinjeformet utseende. Med utrolig elastisitet er den ekstremt behagelig å ha på seg. Kombinasjonen av stretch og restitusjon gjør den til den perfekte jeansen for skinny passform.
229498-40