Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Om oss

Velkommen til Deguy.no 

Vi i Deguy har over 45 års erfaring med salg av moteklær til dame. Du finner oss i våre fysiske butikker rundt i flere norske byer og så klart her i nettbutikken. Hos oss skal du finne de samme varene på nett som i butikk. Vi har selvsagt også samme priser på varene våre i alle kanaler. Vår førstehåndskunnskap om moteklær til dame gjør at du her kan finne klær du garantert kommer til å elske. 

 
 

Det du trenger – nå 

Du slipper å måtte lete lenge for å få oversikt over det du trenger på nettbutikken vår. På samme måte som i våre fysiske butikker, har vi organisert det hele slik at du enkelt skal kunne finne fram til det du er ute etter. Om det så er en lun topp i strikk for kalde dager i vinterhalvåret eller en festkjole for hagefesten på sommeren. Eller kanskje bare et helt ordinært basisplagg for å dekke ditt aktuelle behov her og nå. Om det er noe du likevel lurer på, må du gjerne ta kontakt med oss.  

 
 

Merkevarer med kvalitet 

Plaggene vi fører kommer fra ettertraktede motehus der kvalitet står høyt. En stor del av sortimentet vårt av klær fra vår egen merkevare – Tricot. Dette er klær med en unik design og kvalitet du ikke finner andre steder. Vil du være med å skape og videreutvikle din egen stil med oss? Ellers vil du kunne finne ettertraktede merker som Munthe, Gustav, Pieszak, PBO, American Vintage, Rue de Femme, Neo Noir og ikke minst, Cambio, her i nettbutikken. 

 

Historien

Vår familiebedrift har en stolt historie som strekker seg tilbake til 1974, da Else og Svein Aadland startet den i Bergen. Deres første butikk, Amanda, ble en øyeblikkelig suksess og satte standarden for det som ville bli et blomstrende varemerke. I dag, nesten 50 år senere, har virksomheten utviklet seg til å omfatte 7 butikker i Bergen, Stavanger, Sandnes og Oslo, samt en nettbutikk.

Gjennom de mange årene har bedriften forblitt lojal til sitt opprinnelige mål om å tilby elegante og stilfulle motevalg for damer. Hver eneste butikk er en hyllest til den høye standarden som Else og Svein satte da de startet denne fantastiske reisen.

Vår familiebedrift har blitt drevet av generasjoner av engasjerte og dedikerte medarbeidere, og vi er stolte av å ha skapt arbeidsplasser og bidratt til økonomien i de områdene hvor vi har butikker.

Vi tror at den personlige service vi gir våre kunder er en viktig del av vår suksess. Våre dedikerte medarbeidere går langt for å sikre at alle kundene føler seg velkomne og velinformerte når de besøker våre butikker. Deres vennlige og hjelpsomme natur bidrar til å gjøre shoppingopplevelsen hyggelig og stressfri.

I tillegg til til mange internasjonale merkevarer har vi vårt eget merke, Tricot, som har blitt et kjent navn innen gjennom mange år i bransjen. Tricot er kjent for sine kjempegode kvaliteter og klassiske, men trendy design. Kunder kan være sikre på at de alltid vil få den beste kvaliteten når de velger våre Tricot-produkter.

Med innsikt i hva den motebevisste kvinne vil ha, har de skapt Deguys eget varemerke Tricot. Tricotkolleksjonene er tidsriktige og trendy med et rent, klassisk uttrykk, og er en av grunnpilarene i Deguykonseptet.  Sammen med profilerte utenlandske merkevarer av høy kvalitet, tilbyr Deguy et komplett utvalg av klær både til jobb, fest og fritid. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg spesiell når de kommer til oss for å handle. I våre butikker vil du alltid bli møtt av dyktige ansatte med god erfaring og mye kunnskap om trendene i markedet. Deguyjentene tilbyr deg personlig veiledning og service når du skal handle klær!

 

Min side