Til toppen

NEO NOIR

Landa Dot Blouse Black

Produktnummer: 229511-99
Fra:

inkl. mva.

Landa Dot blouse er en klassisk bluse fra Neo Noir med v-hals i front og smock detaljer. Blusen kommer i en fin draperende kvalitet og med et lekkert grafisk print.

 

  • 100% Polyester

       Maskinvask 30 grader

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S/36.

Blusen er normal i størrelsen.

CAMBIO
Paris Flair Cord Beige
Paris Flared er en superfin slengbukse i cordfløyel fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og beltehemper. Buksen kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Style buksen med en fluffy genser og sneakers til hverdags, eller med hvit skjorte og dressjakke til jobb.
229421-80

NEO NOIR
Camisa Solid Blouse Blue
søt bluse fra Neo Noir i fin crepe kvalitet. Blusen har en løstsittende passform og kommer med høye mansjetter med strikk. Finnes også i hvit
229508-40

NEO NOIR
Cole Flower Blouse Offwhite
Cole Flower Blouse er en delikat og søt bluse fra Neo Noir. Blusen er klassisk med knapper i front, mansjett med knapp og volangdetaljer langs rygg og ermer. Den kommer i et behagelig satengstoff med myk glans. Bruk blusen med sorte dressbukser til jobb og fest, eller med jeans til hverdags.
229509-11

NEO NOIR
Landa Dot Blouse Cream
klassisk bluse fra Neo Noir med v-hals i front og smock detaljer. Blusen kommer i en fin draperende kvalitet og med en lekkert grafisk print.
229511-12