Til toppen

NEO NOIR

Klaire Voile Dress White

Produktnummer: 229286-10
Fra:

inkl. mva.

Klaire Voile er en supersøt kort kjole fra Neo Noir. Kjolen har volanger på skjørtedelen og smock nederst på ermene. Kjolen kommer i en lett og luftig bomullsvoile.

 

 

  • 100% Bærekraftig bomull

        Maskinvask 30 grader

AMERICAN VINTAGE
Betim Cardigan Nude
Betim Cardigan er en myk og deilig strikkejakke fra American Vintage. Den har dyp v-hals med ribbestrikk rundtåpningen samt på mansjettene. Nydelig strikkejakke til vår- og sommergarderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229252-62

STENSTRØMS
Charlie Black
Charlie er en superfin cargo-kjole med feminin passform fra Stenstrøms. Kjolen har klassisk krage, skulderklaffer, kneppestolpe foran og belte i midjen. Skjørtedelen har a-fasong med skjulte skrålommer. Charlie er en casual-cool kjole som kan kles opp og ned etter behov. Perfekt "from desk to party" kjole. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 36.
229618-99

NEO NOIR
Eva Precious Rose Dress Black
Eva Precious Dress er en nydelig omslagskjole med et vakkert print fra Neo Noir. Kjolen har v-utringning, lange ermer med smock-mansjetter og søte volangdetaljer langs kjolekanten. Kjolen har omslagslukking med knyting i siden. Bruk kjolen til hverdags med boots eller kle den opp til fest med pumps og smykker.
229643-99

NEO NOIR
Rexi Floating Dot Dress Black
Vakker kjole i fin twill sateng med klassisk abstrakt print. Kjolen har knapper foran og volang nederst. Passformen er semi løs og flatterende. Finnes i to farger
229630-99