Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

 

Do You Care?

6 steg for hvordan du kan ta bedre vare på dine plagg


Hvordan bry seg?

Et godt sted å begynne er og se på dine plagg som en investering. Du vil da behandle dine plagg som små skatter og bygger en garderobe som er verd å ta vare på.

Hvordan ta vare på strikk?

For at plagget ikke skal miste sin passform – unngå og henge opp dine myke strikkegensere. Sørg for at de tørker flatt og brettes pent sammen.


Litt brukt og ikke skittent?

Dersom ditt strikkeplagg ikke er skittent, heng det til lufting mellom hver gang du bruker det. Da vil du påføre mindre slitasje og dette vil gi plagget ditt en frisk følelse.

Hvordan forlenge levetiden?

Hvert plagg er designet med et øye for kvalitet og stil. Se alltid etter mulighet for reperasjon i steden for erstatning. Ta vare på det du verdsetter, gi bort eller resirkuler det andre.  


Hvordan gjøre de små ting som utgjør en forskjell?

Nupping er en naturlig prosess som er vanlig for naturmaterialer som kasjmir. Ikke bruk barberblad for å kutte bort nuppene, men gå jevnlig over for hånd eller en stein egnet for dette bruket.  

Hvordan vaske klær med omsorg?

Vask alltid dine ullplagg på lav temperatur. Lær deg din vaskemaskin og brukt alltid flytende vaskemiddel – det løses bedre opp og er et bedre alternativ for fine strikkeplagg. Bruk gjerne klærene dine lengre enn en dag før vask.


Min side