Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Gustav

Gustav er et Dansk-basert motemerke som lager sofistikerte, komplekse kolleksjoner med øye for detaljer. Vi i Deguy er stolte av å presentere disse varene i våre butikker. Vi selger Gustav her i vår nettbutikk, samt i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes. Når du handler Gustav klær på Deguy kommer du hjem med unike varer som du gleder deg til å gå med. 

 

Visning
GUSTAV Darsi Top

Darsi Top er en supersøt bluse fra Gustav. Blusen er uten ermer og kommer med en v-halter neck-utringning som gir den et moderne og stilfullt uttrykk. Den har volanger over skuldrene, som gir en luftig og romantisk følelse. Blusen har en avslappet passform med lekre paljetter rundt halsen og v-åpningen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229912-10
Fra:
GUSTAV Alice Skirt Pink Tulle

Alice Skirt er et vakkert sommerskjørt fra Gustav. Skjørtet har elastisk midje med knytebånd og kapper som gir en flytende og elegant stil. Skjørtet kommer i en avslappet fasong i en herlig bomullsblanding. Dette er skjørtet som passer både til hverdags, fest og ferie, og det vil gi deg en sofistikert og chic look uansett anledning. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229911-574
Fra:
GUSTAV Coral Long Dress Quartzpink

Coral Long Dress fra Gustav er en fantastisk vakker kjole med et nydelig gullprint. Kjolen har fine detaljer som volanger og smock, samt markert midje med knytebånd som fremhever figuren. Den har en elegant v-hals, er ermeløs med volangkant over skuldrene. Kjolen har en avslappet passform med lommer i skjørtedelen. Dette er kjolen som passer både til ferie, fest og bryllup. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229910-573
Fra:
GUSTAV Costa Shirt Dress Coral print

Costa Shirt Dress fra Gustav er en vakker kjole med et nydelig blomsterprint i deilig linkvalitet. Kjolen har en elegant v-åpning og knappelukking med perlemorknapper. Den har halvlange ermer, sidelommer og en vakker blondekant langs halsen og nederst på ermene. Kjolen kommer i en kul og avslappet fasong som passer perfekt både til hverdags og fest i sommervarmen.Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229909-553
Fra:
GUSTAV Owa Lace Top White

Owa Lace Top fra Gustav er en supersøt bluse med heklet paisley mønster. Blusen er er uten ermer og har en moderne- og stilfull v-halter neck-utringning. Den har volanger over skuldrene som gir en luftig og romantisk følelse. Med en avslappet passform og søte detaljer, passer Owa Lace Top perfekt inn i sommergarderoben. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229913-10
Fra:
GUSTAV Oxana Halterneck White

Oxana Halterneck er en supersøt bluse fra Gustav. Blusen er uten ermer og kommer med en v-halter neck-utringning som gir den et moderne og stilfullt uttrykk. Den har volanger over skuldrene, som gir en luftig og romantisk følelse. Blusen har en avslappet passform med søte rosa broderidetaljer som skaper en delikat kontrast. Du kan kombinere Oxana halter neck-blusen med en pen bukse eller et skjørt for å skape en elegant look, eller med jeans for en mer avslappet stil.

229790-10
Fra:
GUSTAV Sikka Shirt White

Sikka Shirt er en supersøt og delikat skjortebluse fra Gustav med et nydelig mønster i det delvis transparente stoffet. Den har rund hals med knappeåpning ned til brystet. Lange ermer med elastiske mansjetter. Den kommer i en rett fasongen med avrunding nederst i front og bak.Nydelig bluse som kan styles både til hverdag, jobb og fest.

229791-10
Fra:
GUSTAV Carmen LS T-Shirt White

Carmen LS T-Shirt fra Gustav er en luksuriøs og glamorøs t-skjorte med mange fine detaljer. T-skjorten har en rund halsutringning og lange ermer med puffskuldre. På mansjettene og rundt halsen er det vakre gulldetaljer i lurex som gir en skinnende effekt. I tillegg har t-skjorten vakre blondedetaljer nederst på ermene, som gir en elegant touch. T-skjorten har en løs, men feminin passform. Perfekt for spesielle anledninger eller når du ønsker å pynte deg litt ekstra. Du kan kombinere den med en pen bukse eller et skjørt for å skape en elegant look, eller med jeans for en mer avslappet stil.

229792-10
Fra:
GUSTAV Hali Rose Long Dress Rose print

Hali Rose Long Dress er en vakker kjole fra Gustav. Kjolen har et vakkert blomsterprint i nydelige coralrosa toner som gir den et romantisk og lekent utseende. Den har rund hals med åpning som lukkes med en knapp, og smock rundt både halsen og mansjettene som gir den et elegant preg. Kjolen har en lang og flytende design som gir en fantastisk bevegelse og følelse når man går. Den kommer i en feminin og avslappet passform. Hali Rose er perfekt til både hverdagsbruk og til mer spesielle anledninger. Kjolen kan styles opp med høye hæler og tilbehør for en mer formell look, eller kombineres med sandaler og en denimjakke for en mer avslappet stil. De søte detaljene og vakre blomsterprinten gjør denne kjolen til et must-have for enhver garderobe.

229788-552
Fra:
GUSTAV Hali Coral Long Dress Coral print

Hali Coral Long Dress fra Gustav er en lang, vakker og feminin kjole med et delikat paisley-mønster. Kjolen har en rund hals med en V-åpning som går ned til brystet. Den har lange ermer med elastiske mansjetter og smock foran, som gir en feminin touch og fremhever midjen på en flatterende måte. Kjolen kommer i en nydelig coral farge. Dette gjør den til et perfekt valg for sommerens fester og andre spesielle anledninger.

229789-553
Fra:
GUSTAV Hazel Shirt Ivory

Hazel Shirt er en supersøt skjortebluse med lekre detaljer fra Gustav. Skjorten har rund hals med v-splitt, kneppestolpe med lekre lurex og rysjedetaljer. Den kommer i en avslappet passform med et dekorativt hullmønster på ermene og smock på mansjettene. Dette er blusen som passer både til jobb og fest.

229785-9
Fra:
GUSTAV Hazel Shirt Basil green

Hazel Shirt er en supersøt skjortebluse med lekre detaljer fra Gustav. Skjorten har rund hals med v-splitt, kneppestolpe med lekre lurex og rysjedetaljer. Den kommer i en avslappet passform med et dekorativt hullmønster på ermene og smock på mansjettene. Dette er blusen som passer både til jobb og fest.

229785-512
Fra:

Farger fra Gustav

Denne høsten ser vi mye beige- og gråtoner i Gustav sine klær. Her i nettbutikken og i våre butikker som Oslo, Bergen, Sandnes og Stavanger kan du kle deg fra topp til tå i Gustav fra høstens kolleksjon. Vi har kjoler, bukser, blazer topper og skjørt fra gustav. Hvert enkelt plagg laget i deilige materialer og nydelige farger som gleder hverdag og fest hele høsten og vinteren.

Lenker
Min side