Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

NEO NOIR

Gabriella Blouse White

Produktnummer: 229293-10

Gabriella Blouse er en supersøt bluse med nydelige detaljer fra Neo Noir. Den kommer i en behagelig bomullskvalitet med v-hals og lange ermer med smock-mansjetter. Blusen har vevde detaljer med Broderie Anglaise blip foran og bak Dette er en romantisk sommerbluse som passer både til skjørt, bukser og jeans.

 

  • 100% Bomull

        Maskinvask 30 grader

Tilbud

PIESZAK
Gigi Shorts Kaki
Gigi Shorts er en myk og behagelig shorts med et delikat print fra Pieszak. Shortsen har en klassisk fasong med middels høyt liv, skråstilte sidelommer og baklommer. Shortsen er knelang med god stretch og med splitt nederst i sidesømmene. Dette er en superfin shorts til både fritid og jobb. Style den med en t-skjorte eller med en hvit linskjorte og blazer til kontoret.
229385-31

LOIS
Palazzo Lecross Cross hatch blue
Palazzo Lecross er en av Lois sine signatur jeans med høyt liv og vide ben. Den har 5 lommer, beltehemper og kommer i en lysblå vask. Dette er en elegant og feminin modell som er laget i et behagelig og bø¦rekraftig stoff. Litt god i størrelsen. Buksen kommer i to lengder, 30 og 32. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 27/32
229137-459