Til toppen

NEO NOIR

Cole Flower Blouse Offwhite

Produktnummer: 229509-11
Fra:

inkl. mva.

Cole Flower Blouse er en delikat og søt bluse fra Neo Noir. Blusen er klassisk med knapper i front, mansjett med knapp og volangdetaljer langs rygg og ermer. Den kommer i et behagelig satengstoff med myk glans. Bruk blusen med sorte dressbukser til jobb og fest, eller med jeans til hverdags.

 

Modellen vår er 175 cm høy og bruker størrelse S/36.

Blusen er normal i størrelsen.

PBO
Convoy Blazer Black
Convoy Blazer er en feminin og elegant blazer i klassisk design fra PBO. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag , skulderputer, er helforet og lukkes med en knapp i front. Blazeren er fasongsydd med fin midjepassform og kommer i en komfortabel stretchkvalitet. Style den med den tilhørende buksen Mira Pants til jobb og fest, eller bruk den med jeans og sneakers til hverdags.
229202-99

CAMBIO
Ranee Easy Kick Black
Ranee easy kick er en elegant og feminin penbukse i teknisk kvalitet fra Cambio. Buksen er ankellang med middelshøyt liv, strikk i midjen og med sydd press. Den er ettersittende med kick flare nederst på ankelen. Dette er en behagelig og stretchy penbukse som passer til enhver anledning.
229417-99

NEO NOIR
Camisa Solid Blouse Blue
søt bluse fra Neo Noir i fin crepe kvalitet. Blusen har en løstsittende passform og kommer med høye mansjetter med strikk. Finnes også i hvit
229508-40

NEO NOIR
Italy Knit Blouse Black
Italy Knit Blouse er en supersøt strikketopp med en fin overlappende look. Den har v-utringning med lange ermer og en asymmetrisk kant som går opp foran. Toppen kommer i en tynn og myk viskoseblanding og har en ettersittende passform.
229506-99

LEVETÉ ROOM
Vida 3 Shirt Chateau Gray
Vida 3 Shirt er en delikat skjorte fra Levete Room. Skjorten har klassisk krage, skjult kneppestolpe og markerte skuldre. Den kommer i en avslappet passform med myk og glatt viskosekvalitet. Dette er blusen som passer perfekt til sorte dressbukser eller til et sort skinnskjørt til jobb og fest. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229483-371