Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

NEO NOIR

Carin Glitter Skirt Black

Produktnummer: 229712-99

Favorittskjørtet Carin fra Neo Noir er tilbake i en ny variant som passer perfekt til sesongens festligheter. Carin Glitter Skirt har smock rundt midjen med voluminøse volanger laget i et mykt og behagelig stoff med glitter. Superfint skjørt som kan kles opp og ned etter behov. Skjørtet er normal i størrelsen.

 

  • 75% Nylon
  • 25% Lurex

        Maskinvask 30 grader

 

Skjørtet er normal i størrelsen.

Tilbud

DANTE 6
Nicci Sequins Top Silver grey
Nicci er en elegant og feminin topp fra Dante 6 i mini paljettstrikk. Toppen har turtleneck med knappelukking bak, lange trompetermer og figurnær passform med splitter nederst på hver side. Dette er toppen som er perfekt til fest og moro. Bruk den til bukser eller skjørt og du er klar for sesongens festligheter. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2/S.
229689-134

PBO
Marmonti Leather Skirt Black
Marmonti Leather Skirt er et stilig og elegant skinnskjørt fra PBO. Skjørtet er kort med elastisk midje og lukkes bak med glidelås og knapp. Det har to dekorative lommer med en gullknapp i front, og er laget i 100% lammeskinn som er mykt og behagelig. Dette er skjørtet som passer til hverdags, fest og jobb. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229625-99

Tilbud

DANTE 6
Wonderous Print Skirt Raven
The Wonderous skirt is made of a metallic printed jacquard and is lined with viscose voile. The skirt features an elastic waistband which makes it utterly comfortable. The ruffles at the bottom of the skirt gently outline the legs and create a playful texture. Pair the skirt with a blouse in the same pattern for an elegant look or wear with a sweater for a comfortable day out.
229082-438