Til toppen

DANTE 6

Zouzou Sequins Dress Silver grey

Produktnummer: 229688-134
Fra:

inkl. mva.

Zouzou er en festlig og feminin paljettkjole fra Dante 6. Kjolen har en dyp v-utringning og sydd midjelinje som fremhever figuren. Den har lange ermer med puff på skuldrene. Kjolen er laget av mini-paljetterstrikk og er både elegant og feminin med ettersittende passform. Uanstrengt elegant til sesongens festligheter. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2/S.

 

  • 50% Polyester
  • 50% Metallisk-stoff

 

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2.

Kjolen er normal i størrelsen.

ENAMEL
Bracelet Juliana Pearl
Juliana Bracelet fra Enamel Copenhagen er et lekkert armbånd i forgylt sterlingsølv dekorert med hvite små perler. Supertfint alene, eller kombinert med andre smykker. Det har en grønn emaljekule ved låsen og er regulerbart.
229683-73

ENAMEL
Necklace Isla Pearl
Isla halskjede er en ny måte å tenke på et chunky perlekjede, siden halvparten av det er et perlekjede og den andre halvparten er en chunky kjede. Vi har lagt til en spesiallaget organisk lenke som gir Isla-kjedet et feminint preg. Halskjedet er fint uansett hvilken vei du snur det, og du kan justere det helt ned så det blir en choker. Isla er også tilgjengelig som armbånd.
229616-73

BEAUMONT
Soft Fur jacket White
Soft Fur Jacket er en superdelikat og myk jakke fra Beaumont. Jakken er vendbar å kommer i en kombinasjon med fuskepels og vegansk semsket skinn. Jakken har skjulte trykk-knepper, sidelommer og krage. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229631-10