Til toppen

LEVETÉ ROOM

Zophia 2 Pullover Sand

Produktnummer: 229675-103
Fra:

inkl. mva.

Zophia 2 Pullover er en delikat strikkegenser fra Levete Room i en myk og herlig ullblanding. Genseren har turtleneck, lange ermer og splitt i sidene. Den kommer i en avslappet passform med ribbekant rundt hals, ermer og nederst på genseren. Style genseren med den tilhørende buksen Zophia 1 Pants for den perfekte lounge-looken. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.

 

  • 47% Fine Merino Ull
  • 30% Viskose
  • 15% Polyamid
  • 8% Cashmere

 

Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36.

Genseren er normal i størrelsen.

MONTECRISTO
Lue m pelsdusk Beige
Lue med pelsdusk er en herlig ribbestrikket lue fra Montecristo. Dusken på luen er avtagbar og festes av og på med en trykk knapp. Tidløs lue i 100% ull som garantert vil holde deg varm i vinterkulden.
229463-80

LEVETÉ ROOM
Oanna 6 Bag Black
Oanna 6 Bag er en trendy puffer-bag fra Levete Room. Bagen har et stort rom, to små lommer på siden og lukkes med glidelås på toppen. Dette er en perfekt weekend-bag som har plass til både laptopen og sminkevesken.
229475-99

Tilbud

MONTECRISTO
Sandra Skinnvott Black
Sandra er et par lekre og tidløse skinnvotter fra Manzini Montecristo. Vottene er laget i en myk skinnkvalitet med glidelåsdetaljer i gullfarget metall. Dette er vottene som garantert vil holde hendene dine varme i vinterkulden, og de kan også være en perfekt gave til en du er glad i.
229460-99

LEVETÉ ROOM
Zophia 1 Pants Sand
Zophia 1 Pants er en myk og deilig strikkebukse fra Levete Room. Buksen har sidelommer, bred elastisk linning med knytebånd og kommer i en avslappet passform med vide ben. Style buksen med den tilhørende genseren Zophia 2 pullover for den perfekte lounge-looken. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.
229674-103

Tilbud

TRICOT
Cashmere Sweater Fog
Så lekker strikkegenser fra Tricot Laget av 100% cashmere. et så delikat og lukseriøst plagg som kan brukes til mye. Genseren har strikkedetaljer i sidene og diskre "t" nede på fremre høyre side. Genseren er tilgjengelig i tre fine farger, Fog(beige), Weil(dus rosa) og silver grey.
228454-250

AMERICAN VINTAGE
East Sweater Pearl
East Sweater er en supermyk og deilig strikkegenser fra American Vintage. Genseren har en avslappet fasong, rund hals med tre knapper, falne skuldre og ribbestrikket kant rundt hals, ermer og liv. Dette er en klassisk genser som kan brukes både til hyttekos, hverdags og jobb.
229516-73

TRICOT
High Neck Puff Navy
High Neck Puff er en superdeilig genser fra norske Tricot. Genseren har høy hals og lange ermer med en liten puffdetalj på skuldrene. Genseren er laget i 100% merinoull og kommer i tre farger denne sesongen - black, blue og navy. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229600-46

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Kalima 15 Pullover Chincilla
Kalima 15 Pullover er en delikat strikkegenser fra Levete Room. Genseren har høy hals med flotte vingedetaljer som strekker seg over skuldrene og hele veien ned foran og bak. Den har lange ermer med ribbet kant på mansjettene og nederst på genseren. Genseren kommer i en herlig ullblanding med en avslappet fasong som passer både til bukser og skjørt. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229480-509