Til toppen

LEVETÉ ROOM

Zophia 1 Pants Sand

Produktnummer: 229674-103
Fra:

inkl. mva.

Zophia 1 Pants er en myk og deilig strikkebukse fra Levete Room. Buksen har sidelommer, bred elastisk linning med knytebånd og kommer i en avslappet passform med vide ben. Style buksen med den tilhørende genseren Zophia 2 pullover for den perfekte lounge-looken. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.

 

  • 47% Ull
  • 30% Viskose
  • 15% Polyamid
  • 8% Cashmere

 

Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.

Buksen er normal i størrelsen.

MONTECRISTO
Maya Skinnhanske Black
Maya er et par klassiske skinnhansker i mykt og deilig lammeskinn fra Montecristo. Hanskene er fòret og har lekre gulldetaljer.
229461-99

PBO
Mope Blazer Black
Mope er en lekker Blazer i et tidløst design fra PBO. Blazeren er foret og elastisk med diskret skulderputer. To dekorative gullknapper foran og tre nederst på ermene. Dette er blazeren som kan brukes til det meste. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229529-99

Tilbud

MONTECRISTO
Wool Caps Navy
Wool Caps er en stilig caps fra Montecristo. Capsen kommer i en herlig ullblanding med kurvet skjerm og justerbar spenne bak. Superkult tilbehør som gir antrekket det lille ekstra.
229466-46

LEVETÉ ROOM
Zophia 2 Pullover Sand
Zophia 2 Pullover er en delikat strikkegenser fra Levete Room i en myk og herlig ullblanding. Genseren har turtleneck, lange ermer og splitt i sidene. Den kommer i en avslappet passform med ribbekant rundt hals, ermer og nederst på genseren. Style genseren med den tilhørende buksen Zophia 1 Pants for den perfekte lounge-looken. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.
229675-103