Til toppen

Her finner du vårt gode utvalg av ytterjakker til dame fra merker som PBO, Save The Duck, Tricot og Bruuns Bazaar. Denne våren har vi tatt inn to nydelige varianter fra Save The Duck som tåler det norske værbildet. Vi har fortsatt et utvalg igjen av vinterjakker og høstjakker til dame. Vi tenker at yttertøy er viktig og satser derfor på merker med god kvalitet.

Jakker

 

Tekniske jakker
Jakkene våre fra Save the Duck denne våren er teknisk gode plagg. Materialet i disse jakkene regulerer varmen godt slik at du aldri blir for varm og heller ikke for kald. Flere av disse jakkene er i tillegg laget av resirkulert materiale. Dette er lett og luftig, det er tynt og samtidig motstandsdyktig. Gjennom nylonstoffets egenskaper er du garantert tetthet og beskyttelse mot vind, samtidig som fuktighet absorberes og plagget tørker raskt.

Jakker til alle årstider
Vinterjakke, høstjakke eller en lun ytterjakke til sommeren. Dette kan vi hos deguy. Vi kjøper bestandig inn ytterjakker til dame fra kvalitetsmerker med trendriktiktig uttrykk. På denne måten kan du være trygg når du handler en ytterjakke til dame online i vår nettbutikk.