Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

5 Perfekte jobbantrekk

Vi ble med Guro Holsve, agent for Levete Room, for å la oss inspirere av hennes antrekk gjennom uken! 

MANDAG - start fresh

Det klassiske jobbantrekket forbinder vi ofte med dress, men med tiden har vi blitt mer avslappet i stilen. Komfort er viktig for oss, men det skal ikke gå på bekostning av det estetiske. Ukens første antrekk for Guro er den crisp hvite blusen for å ta uken med storm. Denne mandagen har hun valgt Robbyn 1 Shirt på grunn av sin avslappede fasong og nydelige detaljer. Hun kombinerer den med croppet slengbukse i skinn

  • SHOP BLUSE HER

  • SHOP BUKSE HER

Robbyn 1 skjorte i hvit og gloria pants i beige
Nærbilde av guro med den hvite blusen
Guro Holsve fra Levete room med hvit bluse
profilbilde av Guro fra Levete room med hvit bluse
Modell iført sporty antrekk fra levete room. sort skinnbukse, og anorakk med fin bluse under jakken

Tuesday - sporty

Bland sporty elementer inn i jobbgarderoben. Guro elsker sine New Balance joggesko og det er ingen tvil om at de står i stil med de klassiske fargene fra Levete. Den quiltede jakken passer perfekt til den urbane looken. Den er også det perfekte ytterplagget til og fra jobb, eller når du skal ut på din daglige kafferunde i lunsjen. Under har hun nok en nydelig bluse fra Levete, Renata 1 shirt - så lekker! Møte jentene etter jobb? Bytt ut sneakers med pumps "et voilá", du er klar for AW drinks!

SHOP JAKKEN HER

SHOP BLUSEN HER

SHOP BUKSEN HER

Onsdag - Den Lille Sorte - eller hvite?

Dette er en garderobeklassiker som finnes i utallige fasonger. Denne varianten, Robbyn 2 Dress, gir et avslappet uttrykk. Den passer både til hverdags og kontoret, og med litt glam kan den også bli festens midtpunkt! Denne stylen kommer også i krisp og delikat hvitfarge, perfekt til sommerens festligheter.

 

Shop den sorte HER

Shop den hvite HER

modell sitter i stolen med bukse fra lois og skjorte fra levete room i lyseblått

Torsdag - relaxed but classy

Den klassiske lyseblå skjorten er en absolutt must have. Dette er baseplagget som passer til enhver anledning. Denne varianten, Isla Solid 55 shirt, er litt oversized i passformen og kan elegant dyttes ned i buksen for en ryddigere look. Den er dekorert med Levete branding bak og er tilgjengelig i tre farger! Guro fullfører antrekket med en trenchcoat. Raella 1 Jacket er bare rå! Denne kan du bruke åpen eller lukke den med belte for å gjøre den mer feminin.

 

Shop skjorten HER

Shop buksen HER

SHop trench HER

Casual Friday

 

Tomboy stilen med jeans og oversized skjorte med t-skjorte under. Det perfekte jobbantrekket når du kjenner at helgen nærmer seg. Guro har valgt en Isol T-Shirt som går ton-i-ton med skjorten. Denne modellen har blitt en favoritt. I likhet med Guro, elsker vi i Deguy den lille puffen ved skuldrene og den nøytrale logoen på brystet. T-skjorten kommer i fire delikate farger denne våren!

 

SHOP T-SKJORTEN HER

SHOP SKJORTEN HER

SHOP BUKSEN HER 

Lenker
Min side