Til toppen

LEVETÉ ROOM

Warren 3 Blouse Offwhite

Produktnummer: 229666-11
Fra:

inkl. mva.

Warren 3 Blouse er en superlekker party-bluse fra Levete Room. Blusen har rund hals, lange ermer og kommer i en avslappet passform med glitrende metalliske tråder i en lett og elastisk kvalitet. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.

 

  • 75% Polyamid
  • 25% Metalltråd

        Maskinvask 30 grader

 Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.

Blusen er normal i størrelsen.

Mål i størrelse M:

Lengde: 59 cm

Armlengde: 62 cm

Brystmål: 106 cm

 

LEVETÉ ROOM
Globa 24 Skirt Black
Globa Skirt er et lekkert skinnskjørt fra Levete Room. Skjørtet er ankellangt med splitt opp til kneet og med dekorative rynkedetaljer øverst. Skjørtet lukkes med skjult glidelås bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Bruk skjørtet til hverdags med en chuncy strikkegenser og høye støvletter, eller til fest med en paljett topp og pumps.
229676-99

CAMBIO
Krystal Wool Subs Black
Krystal er en sporty og elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har middelshøyt liv med beltehemper, stikklommer og to jukselommer bak. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.
229591-99

LOIS
Silvia Suple Roble Black
Silvia Suple er en elegant og klassisk dressbukse fra Lois. Dette er en slengbukse i en herlig viskoseblanding med skrålommer som kan sprettes opp om man ønsker, høyt liv med beltehemper og passepoilerte lommer bak. Den perfekte from desk to party dressbuksen som passer like godt til sneakers som til pumps.
229494-99