Til toppen

LEVETÉ ROOM

Warren 2 Dress Black

Produktnummer: 229665-99
Fra:

inkl. mva.

Warren 2 Dress er en lekker festkjole med flotte sølvdetaljer fra Levete Room. Kjolen har turtle neck med knepping bak i halsen, lange ermer med puff og strikk-søm i midjen. Dette er kjolen som passer til fest og moro. Style den med høye støvletter eller med et par lekre pumps. Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse S.

 

  • 75 % Polyamid
  • 25 % Metall

 

      Finvask 30 grader

 

Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse S.

Kjolen er normal i størrelsen.

NEO NOIR
Avery Suit Blazer Black
Avery Blazer fra Neo Noir er en komfortabel blazer i klassisk design fra Neo Noir. Den har skulderputer, jakkeslag, lommer foran og lukkes med en knapp. Blazeren kommer i en myk og drapert kvalitet som er løstsittende. Dette er den perfekte blazeren som kan styles til det meste.
229505-99

ENAMEL
Hoops Sparkling Luna Clear
Lekre Sparkling Luna hoop fra Enamel har alt. Den er klassisk og kul på samme tid, og er uunnværlig for en festlig kveld. Sparkling Luna er også for deg som elsker å gjøre hver dag til en fest og ikke synes noe skal mangle på en helt vanlig mandag.
229608-437

HOSIERY HEAVEN
Hosiery Heaven Black
Verdens beste strømpebukse er kommet tilbake! Perfekt til alle og har fortsatt den brede og myke strikken i livet som gjør at den alltid holder seg på plass. 
225913-99