Til toppen

LEVETÉ ROOM

Verle 2 Shirt White

Produktnummer: 229473-10
Fra:

inkl. mva.

Verle 2 Shirt er en nydelig skjorte fra Levete Room. Skjorten har søte påsydde blomsterapplikasjoner i blått, klassisk skjortekrage og skjult knappestolpe som går hele veien ned. Den kommer i en myk og behagelig kvalitet med en avslappet passform. Bruk skjorten til jeans og sneakers til hverdags eller kle den opp med et skjørt, skinnbukse eller dressbukse til jobb og fest. Dette er skjorten som passer til enhver anledning. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

 

  • 84% Polyester
  • 16% Bomull

       Maskinvask 30 grader

 Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S/36

Skjorten er normal til stor i størrelsen. Står du mellom to størrelser anbefaler vi den minste.

Mål i størrelse M

Lengde: 63 cm

Armlengde: 64 cm

Brystmål: 104 cm

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 65 Shirt Black
Isla Solid 65 Shirt er en lekker skjorte i bomullsblanding fra Levete Room. Skjorten har avslappet passform med skuldermarkering, klassisk krage og skjult knappelukking i front. Dette er den klassiske hvite skjorten med en kul twist "business, but make it casual" Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229472-99

BRUUNS BAZAAR
Lilli Ditte Shirt Snow white
Lilli Ditte Shirt er en luksuriøs og feminin skjorte med vakre detaljer. Skjorten har broderi i kragen, skjulte knapper foran og mansjetter på ermene. Den kan brukes både alene eller under en kjole. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229448-1

BRUUNS BAZAAR
Phlox Astri Blouse Black
Phlox Astri er en vakker bluse i trykt mesh fra Bruuns Bazaar. Nettingblusen har høy hals, lange ermer og kommer i en ettersittende passform. Blusen er transparent og kan brukes alene eller under en cardigan. Modellen på bildet har på seg en topp under. Toppen er normal i størrelsen.
229450-99

BRUUNS BAZAAR
Phlox Silke Blouse Black
Phlox Silke Blouse er en feminin og luftig smockbluse i vakkert trykk. Blusen har voluminøse gjennomsiktige ermer, høy hals med volangdetaljer og knapper i nakken. Style gjerne blusen med det tøffe skjørtet Vegani Imma Skirt til jobb og fest eller bruk det med en flare jeans for en mer casual-look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229449-99