Til toppen

LEVETÉ ROOM

Vela 1 Blouse Balsam green

Produktnummer: 229477-506
Fra:

inkl. mva.

Vela 1 Blouse er en søt bluse fra Levete Room med horisontale striper i sort og grønn. Blusen har rund hals med kneppelukking og lange voluminøse ermer med rynker på skuldrene. Blusen kommer i en avslappet a-fasong som er lett å style opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

 

 

  • 100% Polyester

      

        Maskinvask 30 grader

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse XS.

Blusen er normal til stor i størrelsen.

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 65 Shirt Black
Isla Solid 65 Shirt er en lekker skjorte i bomullsblanding fra Levete Room. Skjorten har avslappet passform med skuldermarkering, klassisk krage og skjult knappelukking i front. Dette er den klassiske hvite skjorten med en kul twist "business, but make it casual" Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229472-99

BRUUNS BAZAAR
Phlox Astri Blouse Black
Phlox Astri er en vakker bluse i trykt mesh fra Bruuns Bazaar. Nettingblusen har høy hals, lange ermer og kommer i en ettersittende passform. Blusen er transparent og kan brukes alene eller under en cardigan. Modellen på bildet har på seg en topp under. Toppen er normal i størrelsen.
229450-99

BRUUNS BAZAAR
Phlox Silke Blouse Black
Phlox Silke Blouse er en feminin smockbluse i vakkert trykk. Blusen har voluminøse gjennomsiktige ermer, høy hals med volangdetaljer og knapper i nakken. Style gjerne blusen med det tøffe skjørtet Vegani Imma Skirt til jobb og fest eller bruk det med en flare jeans for en mer casual-look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229449-99