Til toppen

LEVETÉ ROOM

Vela 1 Blouse Balsam green

Produktnummer: 229477-506
Fra:

inkl. mva.

Vela 1 Blouse er en søt bluse fra Levete Room med horisontale striper i sort og grønn. Blusen har rund hals med kneppelukking og lange voluminøse ermer med rynker på skuldrene. Blusen kommer i en avslappet a-fasong som er lett å style opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

 

 

  • 100% Polyester

      

        Maskinvask 30 grader

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse XS.

Blusen er normal til stor i størrelsen.

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 65 Shirt Black
Isla Solid 65 Shirt er en lekker skjorte i bomullsblanding fra Levete Room. Skjorten har avslappet passform med skuldermarkering, klassisk krage og skjult knappelukking i front. Dette er den klassiske hvite skjorten med en kul twist "business, but make it casual" Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229472-99

BRUUNS BAZAAR
Phlox Astri Blouse Black
Phlox Astri er en vakker bluse i trykt mesh fra Bruuns Bazaar. Nettingblusen har høy hals, lange ermer og kommer i en ettersittende passform. Blusen er transparent og kan brukes alene eller under en cardigan. Modellen på bildet har på seg en topp under. Toppen er normal i størrelsen.
229450-99

BRUUNS BAZAAR
Phlox Silke Blouse Black
Phlox Silke Blouse er en feminin og luftig smockbluse i vakkert trykk. Blusen har voluminøse gjennomsiktige ermer, høy hals med volangdetaljer og knapper i nakken. Style gjerne blusen med det tøffe skjørtet Vegani Imma Skirt til jobb og fest eller bruk det med en flare jeans for en mer casual-look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229449-99

LEVETÉ ROOM
Verle 2 Shirt White
Verle 2 Shirt er en nydelig skjorte fra Levete Room. Skjorten har søte påsydde blomsterapplikasjoner i blått, klassisk skjortekrage og skjult knappestolpe som går hele veien ned. Den kommer i en myk og behagelig kvalitet med en avslappet passform. Bruk skjorten til jeans og sneakers til hverdags eller kle den opp med et skjørt, skinnbukse eller dressbukse til jobb og fest. Dette er skjorten som passer til enhver anledning. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229473-10