Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Tricot

Deguy sin egen kolleksjon, Tricot, er tidsriktige og trendy plagg med et rent og klassisk uttrykk. Tricot er kjent for sine deilige merinoullgensere og jakker, samt høy kvalitet på baseplagg i naturmaterialer som bomull, mohair, silke og lin. Les mer om Tricot nederst på siden.

Visning
TRICOT Shirt 30 Black

Sort, eminin og klassisk skjorte fra norske Tricot. Skjorten er ettersittende og kommer i en myk og behagelig bomullsblanding hvor ryggen og ermene er av jersey kvalitet og fronten er av 100% bomull. Føl deg velkledd til enhver anledning med den tidløse skjortemodellen som kan styles til både jobb og fest. Finnes også i hvit.

230171-99
Fra:
TRICOT Shirt 30 White

Feminin og klassisk skjorte i crispy hvit farge. Skjorten er ettersittende og kommer i en myk og behagelig bomullsblanding hvor ryggen og ermene er av jersey kvalitet og fronten er av 100% bomull. Føl deg velkledd til enhver anledning med den tidløse skjortemodellen som kan styles til både jobb og fest. finnes også i sort.

230171-10
Fra:
TRICOT Short Coat Navy

Kul kort jakke i en herlig ullblanding fra norske Tricot. Jakken har klassisk krage, sidelommer og har dobbeltspent lukking med seks dekorative sølvknapper. Den har lange ermer med tre sølvknapper på mansjetten. Short Coat er A-shaped med en tidløs og feminin silhuett. Jakken er litt liten i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelsen hvis du er litt mellom to størrelser. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Jakken kommer også i beige

230300-46
Fra:
TRICOT Short Coat Beige

Pen, kort jakke i en herlig ullblanding fra norske Tricot. Jakken har klassisk krage, sidelommer og har dobbeltspent lukking med seks dekorative sølvknapper. Den har lange ermer med tre sølvknapper på mansjetten. Short Coat er A-shaped med en tidløs og feminin silhuett. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36.  Jakken er litt liten i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelsen hvis du er litt mellom to størrelser. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Finnes også i navy

230300-80
Fra:
TRICOT High Neck Puff Powder

High Neck Puff fra Tricot. En superdeilig genser fra Deguy sitt eget merke. Genseren har høy hals og lange ermer med en liten puffdetalj på skuldrene. Genseren er laget i 100% merinoull og kommer i tre farger denne sesongen - black, powder og fuchsia. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. finnes i flere farger.

230071-255
Fra:
TRICOT High Neck Puff Black

High Neck Puff er en superdeilig genser fra norske Tricot. Genseren har høy hals og lange ermer med en liten puffdetalj på skuldrene. Genseren er laget i 100% merinoull og kommer i tre farger denne sesongen - black, powder og fuchsia. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Finnes også i andre farger.

230071-99
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater Fuchsia

Fine Merino Sweater er tilbake! Verdens beste strikke genser i 100% merinoull med tettsittende passform og med de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak i ryggen. Denne sesongen er genseren tilgjengelig i seks herlige farger- brown, anthrasit, fuchsia, green, navy, beige og black. Gi antrekket ditt ekstra liv med denne friske fuchsia fargen.  Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230070-61
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Ecru

Superlekker strikkejakke i klassisk design fra norske Tricot. Milano knit Cardigan har dekorative gullknapper foran, brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke i eksklusiv merinoull. Den kommer i en rett passform som lett kan styles opp og ned etter behov. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Jakken kommer også i andre farger.

230069-16
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Beige

Milano Knit Cardigan er en superlekker strikkejakke i klassisk design fra norske Tricot. Jakken har dekorative gullknapper foran, brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke i eksklusiv merinoull. Den kommer i en rett passform som lett kan styles opp og ned etter behov. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Finnes også i sort og hvit.

230069-80
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Black

Milano Knit Cardigan er en superlekker strikkejakke i klassisk design fra norske Tricot. Jakken har dekorative gullknapper foran, brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke i eksklusiv merinoull. Den kommer i en rett passform som lett kan styles opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Jakken er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230069-99
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater Black

Fine Merino Sweater er tilbake! Verdens beste strikke genser i 100% merinoull med tettsittende passform og med de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak i ryggen. Denne sesongen er genseren tilgjengelig i seks herlige farger- brown, anthrasit, fuchsia, green, navy, beige og black. Dennne fargen er en skikkelig must-have i alles garderobe. så anvendelig til så mye!  Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230070-99
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater Beige

Fine Merino Sweater er tilbake! Verdens beste strikke genser i 100% merinoull med tettsittende passform og med de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak i ryggen. Denne sesongen er genseren tilgjengelig i seks herlige farger- brown, anthrasit, fuchsia, green, navy, beige og black. Denne lekre beigefargen er en av våre favoritter. Så tidløs og lekker!  Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230070-80
Fra:

 

Tricot er vårt egenutviklede merke, utformet av Deguy ved Berit Aa. Senneseth og Marianne Aa. Stølen. Ved hjelp av sin førstehåndskunnskap om hva det er kvinner faktisk vil ha, har de gjort Tricot til en viktig del av vårt sortiment. Tricot-kolleksjonen inkluderer et stort utvalg av ull/cashmere kåper, skjørt, ull- og cashmeregensere og cardigans, klassiske skjorter, sommerkjoler og overdeler til dame  til de fleste anledninger. Det som kjennetegner plaggene fra Tricot er den rene, klassiske designen som samtidig er moteriktig.

Basisplagg

Vi er veldig glad i lin-programmet til Tricot og vi ser at våre kunder også elsker lin like mye som vi gjør. Lin-programmet består av både topper, singleter og jakker. De er så deilige å bruke til hverdags, men er også fantastisk å bruke om sommeren da lin regulerer fukt og man da ikke føler seg svett. Ull er også et annet naturmateriale som regulerer fukt og temperatur.
Gensere i merinoull med både rund og høy hals er virkelig noe man bør ha i garderoben. Dette er enkle basisplagg i flere farger du enkelt kan matche med jeans.

Lenker
Min side