Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Tricot

Kjoler og skjørt
Denne sesongen har vi tre Tricot-kjoler i rayon, Lt Blue Dot Dress, Wrap Dress og Wrap Dress 2. Herlige kjoler med enkle detaljer og mønster som kan styles med både høye hæler eller sneakers. Omslagskjolene kan også styles med en gøy kick flare jeans eller en med en tykk strikkegenser på kalde sommerkvelder.
Skjørt er et essensielt plagg, enten det er til jobb eller fest. Tricot gir deg skjørt du også kan bruke til å friske opp hverdagen, og flere av disse er laget i et lettere materiale som rayon, som gir deg den luftige følelsen om sommeren. Lekre blomstermønster på Wrap Black Skirt og Summer Skirt, kan styles med en enkel hvit tee eller en strikkegenser. Vi har også flotte lin-skjørt i både mønster og ensfarget med gulldetaljer. Enkle a-linjeformet skjørt som passer til en hver fin anledning om sommeren. Rustfargen på Button Linen Skirt  er en fargen vi kommer til å se mye av til høsten igjen, gjerne i kombinasjon med lyseblå.

 

Basisplagg og ute

Vi er veldig glad i lin-programmet til Tricot og vi ser at våre kunder også elsker lin like mye som vi gjør. Lin-programmet består av både topper, singlete og jakker. De er så deilige å bruke til hverdags, men er også fantastisk å bruke om sommeren da lin regulerer fukt og man da ikke føler seg svett. Ull er også et annet naturmateriale som regulerer fukt og temperatur.
Gensere i merinoull med både rund og høy hals er virkelig noe man bør ha i garderoben. Dette er enkle basisplagg i flere farger du enkelt kan matche med jeans. Klassiske bomullsskjorter som Blouse 3714 og Fab Blouse gjør seg fint inni – om det så er genser eller cardigan. Som ytterplagg er kåper som Classic Coat et sikkert valg, og til høsten får vi et stort utvalg av kåper fra Tricot. 

Lenker
Min side