Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Topper

Hos Deguy finner du et stort utvalg av kule topper til dame til både jobb og helg. Enkle å matche med et par avslappede jeans, klassiske vide svarte bukser eller sesongens omslagsskjørt. Vi har topper i alle varianter – fra sesongens trendtopper til gode kvalitetsplagg.

Visning
Sorter
NEO NOIR Jerry Poplin Blouse White

Superfin omslagsbluse i en fin kvalitet av sprø poplin. Neo Noir's Jerry Poplin har lange ermer med brede smock-mansjetter. Blusen er V-utringet med søte volanger langs åpningen og knytebånd i siden. Den kommer i en avslappet passform og er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230431-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Dakota 43 Blouse Plaza Taupe

Dakota 43 Blouse fra Levete Room er en lett, avslappet satengbluse i en herlig silkeblanding. Blusen er feminin med V-hals, rynkedetaljer på skuldrene og korte voluminøse ermer. Perfekt for både festlige anledninger og hverdagsbruk. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230411-523
Fra:
LEVETÉ ROOM Dakota 43 Blouse Light blue

Dakota 43 Blouse fra Levete Room er en lett, avslappet satengbluse i en behagelig silkeblanding. Blusen er feminin med V-hals, rynkedetaljer på skuldrene og korte voluminøse ermer. Perfekt bluse som passer til enhver anledning. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230411-48
Fra:
LEVETÉ ROOM Isol 1 T-shirt Apricot

Isol 1 T-Shirt er en tidløs t-skjorte med korte puffermer. Den har rund hals med en liten logo på brystet som går ton i ton med fargen på t-skjorten. T-skjorten har en boxy fasong med god størrelse og kommer i fire herlige farger- navy, white, apricot og castor grey. Casual cool til hverdag og perfekt under en dressjakke til kontoret.

230417-26
Fra:
LEVETÉ ROOM Isol 1 T-shirt Navy

Isol 1 T-Shirt er en tidløs t-skjorte med en liten dekorativ puff på skulderen. Den har rund hals med en liten logo på brystet som går ton i ton med fargen på t-skjorten. T-skjorten kommer i en klassisk og avslappet passform med god størrelse. T-skjorten kommer i fire herlige farger- navy, castor grey, apricot og white. Casual cool til hverdag og perfekt under en dressjakke til kontoret.

230417-46
Fra:
LEVETÉ ROOM Isol 1 T-shirt Castor gray

Isol 1 T-shirt er en stilig t-skjorte i klassisk design fra Levete Room. Den har rund hals med en liten logo på brystet som matcher fargen på t-skjorten, samt dekorative puff-ermer. T-skjorten har en boxy fasong med god størrelse og kommer i fire herlige farger- navy, white, apricot og castor grey. Den er perfekt for en avslappet og kul stil til hverdagsbruk, og den fungerer også utmerket som et stilfullt tillegg under en dressjakke på kontoret.

230417-669
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 4 Top Grey Melange

Eloise 4 Top er en fantastisk luksuriøs kasjmirgenser fra Levete Room. Genseren har et klassisk design med korte ermer, rund hals og en avslappet silhuett. Dette er en tidløs genser/topp som utgjør et uunnværlig element i enhver garderobe denne sesongen. Kombiner den lekent med jeans og sneakers for hverdagsstilen, eller løft den elegant med et skjørt og hæler for en stilig look på jobb eller fest. Modellen vår er 175 cm og har på seg størrelse S. Genseren er normal til stor i størrelsen. For ytterligere veiledning, se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Genseren kommer i tre delikate farger- grey melange, blue fog og plaza taupe.

230406-224
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 4 Top Blue fog

Eloise 4 Top er en fantastisk luksuriøs kasjmirgenser fra Levete Room. Genseren har et klassisk design med korte ermer, rund hals og en avslappet silhuett. Dette er en tidløs genser/topp som utgjør et uunnværlig element i enhver garderobe denne sesongen.Genseren kommer i tre delikate farger- grey melange, blue fog og plaza taupe. Kombiner den lekent med jeans og sneakers for hverdagsstilen, eller løft den elegant med et skjørt og hæler for en stilig look på jobb eller fest. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Genseren er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230406-554
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 4 Top Plaza Taupe

Eloise 4 Top er en fantastisk luksuriøs kasjmirgenser fra Levete Room. Genseren har et klassisk design med korte ermer, rund hals og en avslappet silhuett. Dette er en tidløs genser/topp som utgjør et uunnværlig element i enhver garderobe denne sesongen. Genseren kommer i tre delikate farger- blue fog, grey melange og plaza taupe. Kombiner genseren med jeans og sneakers for hverdagsstilen, eller løft den elegant med et skjørt og pumps for en stilig look på jobb eller fest. Modellen vår er 175 cm og har på seg størrelse S. Genseren er normal til stor i størrelsen. For ytterligere veiledning, se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230406-523
Fra:
MUNTHE Moskva Top White

Moskva Top er en elegant bluse med blomster og blonder fra Munthe. Toppen har rund hals med zigzag-detaljer på ermene, halsen og nederst. Style toppen med den tilhørende buksen Eileen for den perfekte sommerlooken. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230451-10
Fra:
MUNTHE Jast Blouse Mix

Jast Blouse Mix fra Munthe er en vakker bluse med et romantisk blomsterprint. Blusen har rund hals med en elegant detalj. Den har lange ermer med puff og rynkedetaljer. Blusen har en avslappet passform og er laget av en myk blanding av økologisk bomull. Blusen er normal i størrelsen. Modellen er 173 cm høy og har på seg str 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert da blusen er klippet ut fra en stor rull med dette nydelige printet. Alle styles av denne blusene er derfor unike.

230442-116
Fra:
Copenhagen Muse Mary Shine Blouse Fern green

Mary Shine Blouse er en stilig mønstret bluse fra Copenhagen Muse. Blusen har korte puff-ermer, rund hals, asymmetrisk utskjæringsdetalj over brystet og skjult glidelås i ryggen. Mary Shine Blouse vil garantert sørge for at du skiller deg ut på festen. Style den med en svart bukse eller et elegant skjørt, og du er klar for "girls night out". Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse XS. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230362-616
Fra:

Lin-topper


Ikke bare er lin deilig å ha på seg medn det trekker til seg fuktighet om sommeren mye bedre enn andre stoffer, noe som gjør lin til en sommerfavoritt hos mange. Tricot har et utvidet lin-program som består av lin-topper, singleter og jakker. Et klassisk lin-sett er perfet til en basic-garderome og kan styles med både jeans og stilfulle skjørt. Toppene er klassiske med små detaljer, noe som gjør de enkle å bruke året rundt. Linproduktene må vaskes å håndvask med mild såpe og kan strekkes til i fuktig tilstand.

 

Nøkkelplagg


En enkle ribbestrikket topp kan man enkelt matche til avslappende jeans eller omslagskjørt, som er et must denne sesongen. Eller hva med en deilig silketopp til dame i silkestretch og viskose som man kan bruke både til jobb eller fest. 

 


 

Lenker
Min side